Csillagok

Exsirató csillagjegyek szerint

Szakítottunk? De milyenek is az egyes csillagjegyek a szerelemben, szakítás után miért is hiányozhat egy Oroszlán vagy éppen egy Kos lány az exnek?

Miközben épp a szakítás esetleges megcsalás felett kesergünk, azon aggódunk, sosem lesz másik párunk, és őrizgetjük az extől kapott virágokat, üzeneteket, jó belegondolni abba, hogy a férfiak sincsenek fából, és ha nem is vallják be, bizony nagyon hiányzunk nekik. Ez persze nem jelenti azt, hogy fel is akarják melegíteni a kapcsolatot – valamiért csak véget ért –, de az önbizalmunknak mindenképpen jót tesz, ha végiggondoljuk, miért is hiányolhatnak bennünket.

Fotó: iStock.com/m-gucci

Fotó: iStock.com/m-gucci

Kos

A Kosok nem feltétlenül könnyű emberek, hiszen szenvedélyesek, és ennek megvannak az árnyoldalai. A szerelemben azonban nagyon is jól jön a magas hőfok, és a Kosok másik nagy fegyvere, a spontán ötletek megvalósítása, a kalandozás. Erős ember lévén a Kosok nélkül bizonytalannak, sótlannak érezheti magát egy férfi is, no és persze unalomból sincs hiánya.

Bika

Igényes, nőies nő lévén minden Bika sokat tud nyújtani egy párkapcsolatban. A Bika jegy szülöttei általában nagyon háziasak, akár ínyencek is lehetnek, ezt az ex biztosan nagyon hiányolni fogja, ahogy az odaadást, a kényelmet, nyugalmat, hűséget és az igazi szerelmet is.

Ikrek

Kíváncsi és érzéki: ritka párosítás, ami csak az Ikrekre jellemző. A különleges kisugárzást és a humort nem lehet utánozni, hiába próbálja meg másik nővel pótolni a régi barát, nem jár majd sikerrel. Biztos, hogy az ex magányos és csendes esték elé néz, hiszen nem lesz, aki szóval tartsa, mulatságos történeteket meséljen vagy a baráti társaság lelke legyen.

 

Fotó: Unsplash/Rodion Kutsaev

Fotó: Unsplash/Rodion Kutsaev

Rák

Csak sajnálni tudjuk azt a férfit, aki elengedett egy Rák csillagjegyű nőt. Kevés odaadóbb, önfeláldozóbb, érzelmesebb, gondoskodóbb, háziasabb nő létezik, aki meglehetősen sokat hajlandó azért tenni, hogy a másik boldog legyen. Ha máskor nem is, az első szomorú, csüggedt pillanatnál vagy betegségnél, amikor nincs kinek a vállán elnyafogni a bánatát, az ex biztosan visszasírja majd a kapcsolatot.

Oroszlán

Magabiztos, szexi, és nem tűr ellentmondást: ilyen egy igazi Oroszlán. Együtt élni vele sem mindig könnyű, de határozottan nyomot hagy, és olyan nincs, hogy valaki ne venné észre a hiányát, még ha csak órákról van is szó. Spontán, izgalmas, és őrülten szexi nőt, aki ráadásul mindig kiáll az igazáért, és harcol azokért, akiket szeret – biztos, hogy kiváló párt veszített el az ex.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei mindig mindent kézben tartanak, még párjuk dolgait is. Egy szakítás után ennek hiánya lehet elsőre a legszembetűnőbb, a volt pár életében szinte biztos, hogy káosz uralkodik. A következő kapcsolatainál pedig elképedve veszi majd észre, hogy milyen sok nő nyafog, hisztizik, és szomorúan gondol vissza arra, aki királynőként volt a párja, dráma nélkül.

Mérleg

Harmónia, kedvesség, megértés, figyelem és béke – ezek mind hiányozni fognak egy férfi életéből, ha Mérleg jegyű nővel ért véget kapcsolata. A Mérlegeknek nem csak a külső számít, belülről is szépek, árad belőlük a derű, higgadtak, az egyensúlyra törekszenek, s ha hezitálnak is mindenen, kevés ilyen kisugárzású embert találni.

Fotó: iStock.com/ClaudioVentrella

Fotó: iStock.com/ClaudioVentrella

Skorpió

A legyőzhetetlen Skorpiókat egy szakítás sem gyűri le, ahogy emléküket is nehezen feledi minden férfi. Kevés nő szenvedélyesebb a hálószobában, vagy titokzatosabb, és még a velük megélt érzelmi hullámvasút is hiányozhat egy szakítás után.

Nyilas

Biztos, hogy a nevetés és a szabadság sokáig hiányozni fog annak a férfinak, aki egy tüzes Nyilas nővel élt. A Nyilas jegyű nők érzelmesek, aktívak, szeretnek mozogni, nagy lendülettel vágnak neki a kapcsolataiknak is. Szeretnek apró figyelmességekkel kedveskedni, jóindulatúak, becsületesek, segítenek, ahol tudnak, mégis hagynak szabadságot a társuknak, és ezt maguknak is kikövetelik.

Bak

Nőként is meglepően stabil emberek, akikre mindig lehet támaszkodni, felelősségteljesek, céltudatosak, egy olyan biztos pontot jelentenek, aminek hiánya akár évekig fájó lehet. A Bakok ügyesen rejtik el érzelmeiket, de cserébe ritkán rendeznek nagyjeleneteket, gyakorlatiasak és megfontoltak, képesek visszahúzni párjukat az eszement, irreális elképzelésektől, cselekedetektől.

Vízöntő

Izgalmas, titokzatos nők, akikkel sosem tudhatjuk, épp hányadán állunk – ezt sok férfi találja izgalmas kihívásnak. Biztos, hogy egyetlen pasi sem unatkozik egy Vízöntő mellett, hiszen nemcsak kiismerhetetlenek, de nyitottak, szabadok és jó emberismerők is.

Halak

A Halak nők képesek akár órákig hallgatni szerelmüket, bátran panaszkodhatnak nekik, miközben fantáziadús, izgalmas és gondoskodó nőként helytállnak a párkapcsolat egyéb területein is. Az ex még vissza fogja sírni az alkalmazkodóképességet, a játékos szócsatákat, a kitartó szeretetet, amit a Halak nőtől kapott.