Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Szexbakik

Van pár dolog, amit nem illik elkövetni szexuális téren, olyan hibák, amelyek a legtöbb férfit kiborítanak. Kínos, de beszélni kell róla, hogy el tudjuk kerülni őket, s még véletlenül se merüljenek fel.

Nyuszi

A férfiak utálják, ha nincs önbizalmunk, ha nem merünk kezdeményezni és félénkek vagyunk. Pláne az ágyban. Ez az a hely, ahol bátran levetkőzhetjük a gátlásainkat. Előtte és utána lehetünk félénkek, de közben engedjük el magunkat, engedjük, hogy az ösztöneink vezéreljenek. Ez amúgy is egy másik tudatállapot, hagyjuk, hogy magával ragadjon, ne gondolkozzunk, csak mondjuk ki, amit szeretnénk.

Oroszlán

Próbáljunk meg mindig tisztán és főleg illatosan ágyba bújni a párunkkal, a női testszagnál kevesebb kiábrándítóbb dolog van egy felizgult férfi számára. Öt perc tusolásra mindig van idő.

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Borz

Ugyanez vonatkozik a leheletre is, lehetőség szerint mindig legyen friss, ha más nincs kéznél, kapjunk be egy rágót. Reggel is!

Disznó

Amikor pár pohárnál többet gurítunk le, s kifejezetten illumináltak vagyunk, az minden, csak nem vágykeltő, pláne ha szerencsétlen másik fél színjózan. Ilyenkor inkább húzzuk meg magunkat, csöndben feküdjünk le és ne próbáljunk minden áron rámászni a kedvesre.

Csiga

Ne érezze rajtunk a partnerünk, hogy szeretnénk minél előbb túlesni az aktuson, még azt hiheti, hogy az ő teljesítményével van a baj. Ha nincs kedvünk hozzá, mondjuk meg neki egyenesen, vagy közben próbáljuk hangulatba hozni magunkat.

+1

Nem szép dolog, ha éppen menstruálunk, de nem szólunk róla a párunknak. Nincs azzal semmi gond, ha tényleg egyik félnek sem kellemetlen, de valakit ezzel meglepni nem túl elegáns gesztus.