Siker

Fiaink már Franciaországban

Hölgyeim, nyugodjanak meg, a magyar labdarúgó-válogatott rendben elhagyta az országot, és meg is érkezett Franciaországba, mi pedig sok sikert kívánunk nekik! Vigyázat, sporthír következik!

Valószínűleg sokunk élete gyökeresen megváltozik június 10. és július 10. között. Állítsuk át az óráinkat, és lélekben kezdjünk el igazodni a délután 3, 6 és az este 9-es időpontokhoz, ilyenkor ugyanis nem szólhatunk a ház urához, legfeljebb annyit, hogy Hozom, drágám! 

Elmentek

A magyar válogatott busza kedden, néhány perccel 10 óra előtt gördült be a ferihegyi repülőtér 1-es termináljához, ahol Magyarország feliratú pólót viselő szurkolók várták a küldöttséget. Bernd Storck szövetségi kapitány elárulta, hogy szerencsére nem érez nyomást a csapaton, valamint azt is, hogy a keret mind a 23 tagja épen, lelkesen, egészségesen várja a tornát. A magyarok jövő kedden Bordeaux-ban Ausztriával, négy nappal később Marseille-ben Izlanddal, majd június 22-én Lyonban Portugáliával találkoznak. A többit majd még meglátjuk.

Fotó: MTI/ Illyés Tibor

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás előtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I-es terminálján 2016. június 7-én. Az Eb-re 44 év után kijutott válogatott június 14-én Ausztriával játszik Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Itt maradtunk

Azonban mi sem maradjunk ki a mókából és ünnepeljük együtt életünk párjával, hogy 44 év után ismét kijutott a magyar válogatott az Eb-re.  Ha emberünk úgy dönt, egy belvárosi kerthelyiség kivetítőjéről szeretné nézni a nagy pillanatokat egy hideg sör mellett, csatlakozzunk hozzá mi is, hiszen csodás koktélokat lehet kapni ilyen helyeken, amikre ez esetben nyilvánvalóan a sportbarát hívja meg önfeláldozó társát. Készüljünk, hosszú lesz ez az egy hónap, de mit van mit tenni, várjuk ki türelemmel, míg mind a 24 (!) ország csapata lefutja a saját kis körét és eldöntik, kinek a ki a legjobb focista Európában!