×

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Stílus

10 forró szexjelenet a mozivásznon

Az erotikus jelenetek a filmekben olykor igencsak magukkal ragadják a női közönséget, különösen, ha a benne szereplő férfi már önmagában megmozgatja a fantáziánkat. És ha még egy izgalmas szexjelentben is szerepel, akkor menthetetlenül végünk.

Összegyűjtöttünk néhány klasszikus alkotást, amelyekben olyan szexi jelenetekben gabalyodnak össze a főszereplők, hogy csak arra tudunk gondolni: ilyet mi is akarunk. Persze ízlések és pofonok, kinek a Pitt, kinek a Gere, de az biztos, hogy a jeleneteket látva megáll a kezünkben a popcorn és beindul a fantáziánk…

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

  1. Dirty Dancing – Van annál szexisebb, mint amikor egy felhevülten táncoló páros egymásnak esik a parketten? Ki ne vágyna hasonló élményre? Különösen, ha éppen tinédzserként láttuk először ezt a filmet…
  2. Ghost – Az egyik legismertebb jelenet a filmben, amikor Patrick Swayze és Demi Moore közösen látnak hozzá az agyag megmunkálásának…
  3. Romeo + Juliet – Két okból is szeretjük ezt a Rómeó és Júlia-alkotást. Az egyik a tiltott szerelem. A másik a fiatal Leo.
  4. Elemi ösztön – Szuperszexi erotikus thriller Sharon Stone-nal és  Michael Douglasszel. Ez éppen elégnek bizonyult, hogy bekerülhessen a felejthetetlen alkotások közé.
  5. Tágra zárt szemek – Titkok, árulás és perverz szexjelenetek: nehéz kiemelni csak egyet a filmből, inkább nézzük újra ma este a szerelmünkkel.
  6. Trója – Katonák, férfiak, állati ösztönök és Brad Pitt pucéran. Úgy gondoljuk, ennyi magyarázat éppen elég.
  7. Szerelmünk lapjai – Nyári szerelem, lelkitársak és forró szexjelenet, amiko Noah és Allie végre engednek a vágyaiknak.
  8. Blue Valentine – Nem valami vidám ez a film, amely egy pár kapcsolatát mutatja be néhány boldog emlékkel megfűszerezve. És talán éppen ezért is olyan hatásos az a pillanat, amikor egymáséi lesznek.
  9. Micsoda nő – Szex a zongorán…
  10. Titanic – Gondolta bárki is, hogy egy ilyen felsorolásból kimaradhat ez a film? Jack és Rose és a párás ablakra tapadó tenyér. Ugyan ki ne emlékezne erre a jelenetre?