×

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csillagok

Milyenek vagyunk az ágyban? A csillagjegyünk ezt is elárulja

A születési dátumunk sok mindent elmond a személyiségünkről, a horoszkópot ismerők mindig sokat sejtetően bólintanak, amikor meghallják, melyik csillagjegyhez tartozunk. Nos, talán éppen azért, mert azt is sejteni vélik, hogy milyenek vagyunk az ágyban.

Kos

Nos, eszerint a Kos jegy szülöttei rámenősek, agresszívak, inkább üldöző, mint üldözött szerepet vesznek fel. Siettetik a kielégülést, nem szeretnek az érzelmekkel játszani, ugyanakkor szeretik, ha valaki játszik egy hajtinccsel.

Bika

Inkább érzéki, mint szexi személyiség az, aki ebben a jegyben született. Szeretik a kényeztetést, az illatok, a hangok és az érintések meglehetősen fontosak a számukra. Nem szeretik pazarolni az energiájukat, inkább hagyják, hogy a szexualitás rájuk találjon, mintsem hogy üldözzék azt.

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Ikrek

Az Ikrek kényelmesek és lazák, ha a szexről van szó. Szívesen választanak kevésbé népszerű helyeket az együttlétekhez, és nem félnek a mocskos beszédtől sem. Nagyon ügyesen flörtölnek és izgalmas vitákat lehet vívni velük. Élvezik a szexet és szívesen átélnek új élményeket.

Rák

Kreatív és érzéki, ahogyan a Rákok a szexhez közelítenek, de udvarolni kell nekik, hogy ezt meg is tudják valósítani. Intuitívak és könnyen kitalálják, mit szeretne a partnerük. Számukra a szex egy nagyon izgalmas játék, amiben az ajkaikat is szívesen bevetik…

Oroszlán

Következetesek és energiával telik az Oroszlánok az ágyban. Sármosak és figyelemfelkeltőek. Imádják az élvezetek mindenféle formáját. Figyelmes és szenvedélyes szeretők, szeretik megmutatni a saját, különleges képességeiket.

Szűz

Egy energiával teli jegyről van szó, ne zavarjon össze senkit az elnevezés: érzékiek és szexisek egyaránt tudnak lenni. Imádják az előjátékot, legyen szó egy masszázsról, vagy más, az érzékeket igénybe vevő játékról. Óvatosak, kidolgozott és őszinte szeretők.

Fotó: Pexels.com/CCO License

Fotó: Pexels.com/CCO License

Mérleg

Talán a legínyencebb az összes csillagjegy közül, remek ízlése van finom érzékenységgel társítva. Éppen ezért nem meglepő, hogy az ágyban a Mérleg mentálisan is jelen van, amit a partnertől is elvár. És szívesen beszél is közben. A megfelelő partner flörtöléssel hozza ki belőle a szenvedélyt, de szereti, ha a körülmények is feltüzelik, mint egy szexi bugyi vagy lágy zene.

Skorpió

A Skorpiók energiával teli és magabiztos szeretők. Ahogyan az életben, imádják a drámát és az izgalmakat az ágyban is, mégpedig úgy, ha ők irányítanak. Erős személyisgek, amit szex közben is  előszeretettel megmutatnak.

Nyilas

Mint a vándorok és a jó kereskedők, a Nyilasok is sármosak, gyengédek és figyelmesek az ágyban. De hamar képesek ráunni a dologra, éppen ezért meglehetősen spontánok is a szexben. Szingliként szívesen flörtölnek, és talán még attól sem zárkóznak el, hogy több vasat tartsanak a tűzben egyszerre. Kapcsolatban is felfedezők és szívesen próbálnak ki új dolgokat.

Bak

Ahogyan a Skorpiók, úgy a Bakok is híresek a szexuális kisugárzásukról, ugyanakkor az érzékiségükről is. Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy a a Bak jegy szülötteinek meglehetősen erős a libidójuk. Szívesen udvarolnak és csábítanak, és büszkék magukra, no meg a szexuális állóképességükre.

Vízöntő

Intellektuálisak és idealisztikusak a jegy szülöttei, éppen ezért érzékenyek és rendhagyóak az ágyban. Szeret csábítani, de nem szereti minden energiáját belefektetni ebbe. Lelkes és ötletes, ha szexről van szó mindaddig, amíg az lelkileg, szellemileg is megérinti.

Halak

A Halak jól kijön az összes csillagjeggyel, és talán ezért sem esik nehezére tekintélyt nyernie mindenféle agresszivitás nélkül. Az ágyban romantikus, érzéki és játékos, ugyanakkor a lelkét is beleviszi, ami a technikájában is megmutatkozik. Inkább a partnerre koncentrál, mintsem saját magára.