Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Szexi játékok, hogy izgalmasak legyenek a hétköznapok

Tegyük izgalmassá a kapcsolatunk hétköznapjait szexi játékokkal! Valójában nem kell hozzájuk más, mint kreativitás és néhány jó ötlet, meg fantázia – és persze egy nagy adag őszinteség. De ha mindez megvan, garantáltan izgalmas játékok részesei lehetünk, a többiről nem is beszélve… Jó szórakozást!

Felelsz vagy mersz?

Klasszikus játék egy kis pikáns csavarral. Jól jöhet még a kapcsolatunk elején is, amikor igyekszünk rövid idő alatt minél többet megtudni a másikról. Ha felel, hát ne féljünk kérdezni. Ha mer… Nos, mit is mondhatnánk. Engedjük el a fantáziánkat! Persze óvatosan is kezdhetjük, például egy puszi a köldökre. Aztán mehetünk egyre lentebb és lentebbb…

Emlékszel…?

Ezt akár üzenetben is játszhatjuk, amikor éppen nem vagyunk együtt a párunkkal. Kérdezzük meg, hogy emlékszik-e egy bizonyos pillanatra, amiről tudjuk, hogy számára is nagyon izgató volt. Utalhatunk például egy szenvedélyes éjszakára: „Emlékszel, amikor múlt hétvégén a kanapén ültünk?”. Majd a választól függően folytathatjuk a további részletekkel: „…és végighúztad az ujjaidat a fehér csipkéken a bugyim szélén…”. Később nem is muszáj egy konkrét eseményt felidézni, hagyjuk szárnyalni a fantáziánkat!

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

A következő kaland

Hasonló az elsőhöz, mármint ami a választás lehetőségét illeti. Üzenjünk vagy mondjuk a párunknak, hogy éppen mit szeretnénk csinálni, mik a lehetőségek, és válasszon azok közül. Például: „Itthon ülök egyedül, a kanapén és megkívántalak. Elkezdem egyedül. Be is fejezhetem, vagy segítesz nekem?” A nyomatékosításhoz esetleg egy diszkrét fotót is küldhetünk… Vagy ha sétálunk este az utcán: „Beüljünk vacsorázni abba az étterembe, vagy vegyünk ki egy szobát két órára a közeli hotelben?”.

Kincsvadászat

Amikor legközelebb a párunk lakásán vagyunk, „felejtsünk” ott valami szexiset, példuál egy szexi bugyit vagy egy harisnyakötőt. És később üzenhetünk neki, amikor már eljöttünk tőle, hogy hagytunk neki egy kis meglepetést. Segíthetünk neki megtalálni, de rá is hagyhatjuk, hogy egyedül találja meg a speciális ajándékunkat.

Írjunk együtt egy történetet

Ha vonzalmat érzünk az írás és az alkotás felé, akkor ez a mi játékunk. Különösen, ha a partnerünk egy kicsit félénk, és szeretnénk megtudni, hogy milyen a fantáziája, mi is jár a fejében. Kezdjünk el írni egy történetet, amit felváltva folytatunk. Ha ügyesen csináljuk és kellő fantáziát látunk benne, akár heteken, hónapokon keresztül is eltarthat.

Könyvklub

De ha mégsem megy olyan jól az írás, az olvasás viszont annál inkább, küldhetünk egymásnak erotikus idézeteket, vagy akár olyan weboldalakat, amelyeken különböző történeteket olvashatunk. Aztán persze megbeszélhetjük, hogy kinek hogy tetszett, szívesen kipróbálná-e az olvasottakat, vagy másképp csinálná.

Találd ki, mi van rajtam!

Ezt a játékot már biztosan játszottuk legalább egyszer az életünkben, de ha mégsem, hát éppen itt az ideje! Telefonbeszélgetés közben is megkérdezhetjük a párunkat, hogy szerinte mi van rajtunk, vagy csak küldjünk neki egy üzenetet. Kérdezhetjük a fehérneműről, vagy csak annak a színéről. Ha eltalálja, küldjünk egy képet a ruhadarabról jutalomként!

Egynapos királyság

Ebben a játékban valaki királlyá válik egy napra, és kérjünk különböző dolgokat tőle. Erotikusat, szexiset, játékosat, természetesen. Ha mi vagyunk az uralkodók, például megkérhetjük, hogy levegye a lábunkról a combfixet. Vagy megmoshatja a… hátunkat. Is…

Brainstorming

Ha találunk egy cikket a világhálón, amiben egy (számunkra) új pózról vagy orális technikáról írnak, küldjük el a partnerünknek, és kérdezzük meg, mi a véleménye róla. Szerinte hogyan kivitelezhető. Menjünk bele a részletekbe, a végére szinte biztos, hogy oda lyukadunk majd ki, hogy a beszéd helyett egyszerűbb lenne kipróbálni.

A próbafülkében

Vásárolhatunk közösen, ebben az esetben – ha az üzlet házirendje megengedi – behívhatjuk egy pillanatra a partnerünket, hogy megnézze, hogyan áll rajtunk az új melltartó vagy csipkés hálóing. De az sem baj, ha egyedül shoppingolunk: küldjünk a próbafülkéből egy fotót az új bikiniben, hogy szerinte jól áll-e az nekünk. Vagy amikor éppen levetkőztünk, és a függüny mögött állunk, egyedül, egy szál bugyiban…

Bakancslista

Az elnevezés magáért beszél: írjunk egy listát tele olyan dolgokkal, amiket szívesen kipróbálnánk, mint példuál „szex sátorban” vagy „édeshármas”. És törekedjünk arra, hogy ki is tudjuk húzni a tételeket a listáról. Miközben írhatunk rá újakat!

Fotó: iStock.com/Oleg_Ermak

Fotó: iStock.com/Oleg_Ermak

Orgazmusverseny

Távol egymástól? Nem kell pánikba esni: kérdezzük meg a partnerünktől, hogy van-e kedve egy közös önkielégítéshez! Nem szabad csalni, a gyorsabb a nyertes. No persze webkamera is létezik a világon…

Húzd meg, ereszd meg

Ezt a játékot úgy játsszuk, hogy menjünk külön helyiségbe a partnerükkel, és kezdjük el simogatni magunkat külön-külön. Az nem baj, ha halljuk egymást… És majd kiderül, hogy melyikünk megy át a másikhoz hamarabb, hogy inkább együtt folytassuk az éjszakát.