Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Tegyünk egészségünkért: szeretkezzünk!

A szex nemcsak élvezetes, de egészséges is! Méghozzá nem is csak egy módon, hanem ezer jó hatással van testünkre. Mutatunk most párat, hátha kedvet kapunk még egy elalvás előtti összebújáshoz…

Kardió

Bizony, a szex élettani hatásai hasonlítanak egy kiadós kardioedzéshez: a pulzus megemelkedik, a véráramlás felgyorsul, a légzésszám fokozódik. Ez jó hatással van érrendszerünkre – persze ehhez nem elég pár perc alatt lezavarni a menetet, kicsit hosszabb és szenvedélyes együttlétre van szükség.

Fotó: Pexels.com/CCO License

Fotó: Pexels.com/CCO License

Immunrendszerünk turbója

Különösen most, télen érdemes rendszeresen gyakorolni a lepedőakrobatikát, ugyanis ha így teszünk, nő az immoglobulin A nevű ellenanyag a szervezetünkben – ez pedig a kórokozók elleni harc egyik legfontosabb katonája!

Ellazít

A szex segít csökkenteni a stresszt, a testi kontakt hatására megnyugszunk, az együttlét kikapcsol, az orgazmus pedig végképp elfeledteti velünk a mindennapok bosszúságait.

Fájdalomcsillapító

Az orgazmus során oxitocin és endorfin hormon termelődik szervezetünkben, ami csillapítja a fájdalmat, és boldogságérzettel tölt el minket. Így a fejfájás többé nemhogy kifogás nem lehet többé, de kifejezetten gyógyír rá a szex!

Nemi hormonok

A rendszeres szex segíti a nemi hormonok termelődését, a férfiak esetében a tesztoszteronét, a nőknél az ösztrogénét. Ez testileg és lelkileg is jó hatással van ránk. Ezáltal jobban viseljük a klimax nyűgjeit is, és a csontritkulás esélye is csökken.

Szép bőr és haj

Azt említettük már, hogy ez a fokozott ösztrogéntermelés a bőrt feszessé és ragyogóvá, a hajat pedig egészségesen csillogóvá teszi?

Tiszta főnyeremény a szex! Ideje becsukni a laptopot, letenni a telefont, és odabújni párunk mellé…