Csillagok

Így vezessük le a stresszt a horoszkópunk szerint

Az év utolsó két hónapjában összesűrűsödnek a dolgok: a karácsonyi készülődés mellett munkahelyi határidők, zárómeetingek, vizsgaidőszak, ünnepi előadások, főzőcskézés és a hideg megnehezíti napjainkat. Ilyenkor nagy szükségünk van arra, hogy kikapcsolódjunk, levezessük a felgyülemlett feszültséget. De mégis hogyan? Csillajegyünk elárulja!

Kos

A Kosban a stressz hatására óriási, fortyogó feszültség gyűlhet össze, ami hogyha kirobban, pusztít. Ezért érdemes levezetni ezt úgy, hogy testét is felforrósítja, azaz alaposan leizzasztja magát. Bármilyen pörgős edzés tökéletes erre a célra.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/CC0 License

Bika

Amikor a Bika stresszel, az emésztése hamar kárát látja. A legjobb, ha ilyenkor újra megtalálja a harmóniát a szervezetével azáltal, hogy odafigyel arra, mit eszik. Kérdezze meg magától, mire vágyik a teste, majd ennek megfelelően válassza ki az egészséges opciót. Például ha édesre vágyik, fogyasszon egy marék gojibogyót vagy süssön mézes édesburgonyát, ha sósra, készítsen sült krumplit spárgából vagy sütőtökből.

Ikrek

Az Ikrek szeret tanulni és beszélni. Ha stresszel, az általában azért van, mert túl sokat járatja az agyát. Ehelyett inkább gyűjtse össze a bátorságát, és tegye fel azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mert, mert ha megkapja rájuk a választ, meg fog nyugodni. Azonban az interneten terjedő adatokkal bánjon óvatosan, mert rengeteg kamuhír terjeng!

Rák

A Ráknak szüksége van egy meleg otthonra, ahol biztonságban érezheti magát, ahol leülhet, és csak nyugodtan ücsöröghet. Használja ki a szabadidejét arra, hogy kicsit egyedül legyen, mert bár imád másokról gondoskodni, szüksége van némi magányra a feltöltődéshez.

Oroszlán

Az Oroszlán szeret befolyással lenni a világra, ezért akkor nyugszik meg a legjobban, ha alkothat valamit. Legyen ez egy finom sütemény, festmény, de kiteljesedhet egy esemény megrendezésében is. Ossza meg a benne rejlő potenciált környezetével, alkosson valami újat!

Szűz

A Szűz minden erejével azon van, hogy a világ egy jobb hely legyen. Bár sajnos a világbékét nem tudja elintézni, saját otthonában bármikor rendet tehet – és ez nagyon megnyugtatja őt. Ezért egy kis takarítás vagy a gardrób átrendezése kiváló kikapcsolódás számára!

Mérleg

A Mérleg egy nagyon intellektuális jegy, szüksége van arra, hogy mindent megértsen. A legjobban úgy tudja levezetni a stresszt, ha kibeszéli a dolgait, szóval egy találkozó a legjobb barátnőjével vagy egy nagy beszélgetés a párjával sok mindent megold.

Skorpió

A Skorpió számára fontos az egyesülés – ez fizikai szinten a szexet jelenti. Ez őt testi és szellemi szinten is kiválóan kikapcsolja és feltölti új energiákkal. Ha éppen nincsen kéznél partner, nyugodtan vesszen el fantáziáiban…

Nyilas

A Nyilas számára fontos megtalálni a felsőbb célt, küldetését, amiért elviseli a mindennapok bosszúságait. Ezért nyugodtan filozofáljon az élet nagy dolgain, találja meg hivatását, azt, hogy számára mik az igazán fontos értékek. Ezek útmutatóul fognak szolgálni a téli rohanás közepette.

Bak

A Bakot az stresszeli a legjobban, ha nem látja maga előtt tisztán az utat. Ezért érdemes lépésről lépésre tervet készíteni egy projekt előtt, majd azt rugalmasan kezelnie, de ez egy kiváló alap arra, hogy beossza idejét és átlássa a munkafolyamatot.

Vízöntő

A Vízöntő vizuális típus, ezért az segíti legjobban, ha látja maga előtt a projektet, akár szó szerint is. Készítsen mood boardot a tökéletes ünnepről, a következő munkafeladatról, jövő évi céljairól! Ezeket a táblákat elkészíteni önmagában kreatív tevékenység, és ha szem előtt tartjuk őket, akkor mindig emlékeztetnek arra, merre tartunk.

Halak

A Halak transzcendens személyiség, nyitott a láthatón túli dolgokra. Ha elveszíti ezekkel a kapcsolatot, akkor hirtelen megnő benne a feszültség, ezért számára a legjobb kikapcsolódás, ha meditál. Ezzel kiüresíti elméjét, és újra képes ráhangolódni intuíciójára, megérzéseire – és ezekre bátran hallgathat!