Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Így dobjuk fel a szexuális életünket 2017-ben!

Hogy kinek, milyen volt a szexuális élete 2016-ban, azt mindenki döntse el saját maga. Ha pedig úgy érezzük, hogy több, izgalmasabb, változatosabb, vagy bensőségesebb együttlétekre vágyunk jövőre, tegyünk érte, megéri!

Az új év közeledtével egymás után gondoljuk végig az idei évünket, mi, hogyan változott az életünkben. Ne hagyjuk ki a szexuális életünket sem, amikor mérleget vonunk 2016-ról, őszintén gondoljuk végig, hogy elégedettek vagyunk-e vele, vagy sem. Aztán azon is gondolkodhatunk, hogy milyen változtatásokra lehet szükségünk, hogy a jövő év olyan legyen, amilyenre vágyunk: izgalmasabb, változatosabb, vagy éppen bensőségesebb. A nagy fogadalmak és elhatározások időszaka ez, ehhez nyújtunk egy kis segítséget néhány ötlettel, amivel könnyen feldobhatjuk a szexuális életünket 2017-ben.

Fotó: Unsplash/ Kaci Baum

Fotó: Unsplash/Kaci Baum

  1. Több érintés: törekedjünk arra, hogy a hálószobán vagy a lakáson kívül is többször megérintsük a partnerünket. Mindkettőnknek jóleshet a testi kontaktus, közelebb hozhat egymáshoz bennünket, intimebbé válhat tőle a kapcsolatunk.
  2. Próbáljunk ki új dolgokat: akár egy új helyszín, akár egy új póz is szóba jöhet, esetleg egy beöltözős este, vagy más pikáns dolog, amit mindig is ki szerettünk volna próbálni.
  3. Hálószobán kívüli intimitás: teremtsük meg a saját kis világunkat, szokásainkat, amik közelebb vihetnek bennünket egymáshoz, mint például a reggeli csók vagy a jóéjtpuszi. Kis dolgok, mégis sokat jelenthetnek!
  4. Mondjuk el, mit szeretnénk: ha éppen megkívántuk a másikat, vagy tudjuk, melyik pózban szeretnénk szeretkezni, mondjuk, vagy mutassuk meg a párunknak!
  5. Maszturbáljunk: ha nincs más, akivel együtt tölthetnénk az estét, de mégis úgy érezzük, hogy nem bírunk magunkkal, nyugodtan végezzünk önkielégítést! Ezzel levezethetjük a stresszt is, ráadásul jobban megismerjük a testünket és önmagunkat.
  6. Szeretkezzünk többet: ha megtehetjük és a párunk is benne van (és miért ne lenne?), szeretkezzünk annyit, amennyit csak tudunk. A gyakorlat teszi a mestert!
  7. Készítsünk bakancslistát: írjuk fel egy papírra vagy az okostelefonunkba, hogy mi mindent szeretnénk kipróbálni vagy megváltoztatni a szexuális életünkben. Aztán majd jövő év végén ellenőrizzük, hogy mit értünk el és mit nem!