×

Te + Én

9 jel, hogy a férfi örökre szeretni fog bennünket

Vagy legalábbis most minden bizonnyal szerelmes belénk, szeret bennünket, fontosak vagyunk a számára. És hogy ez örökké fog-e tartani? Reméljük, hogy ezt reméljük…

1. Gondoskodik rólunk

Nap min nap gondoskodik arról, hogy jól érezzük magunkat. Meghallgatja a munkahelyi történeteinket, megmasszírozza a fájó nyakunkat vagy vacsorát főz, ha későn érünk haza és fáradtak vagyunk. Ha az elsődleges teendői között van, hogy gondoskodjon rólunk és ez egyáltalán nem esik nehezére, illetve még jól is csinálja!

2. Szívesen tölti velünk a szabadidejét

Vagyis mindig megkérdezi, hogy van-e kedvünk valami közös programhoz, még ha az csak az esti film megnézése is legyen. Nos, ebben az esetben be kell hogy lássuk, valóban jelentünk valamit a számára, mert ellenkező esetben valószínűleg alig látnánk esténként…

Fotó: Unsplash/ Everton Vila

Fotó: Unsplash/Everton Vila

3. Nem olyan fontos a szex a számára

Mármint ne értsük félre, nem arről van szó, hogy nem kíván bennünket. Hanem inkább azt jelenti, hogy nemcsak szexet akar tőlünk, hanem sokkal többet, mélyebbet, komolyabbat, amit a szex úgymond kiegészít, beteljesít.

4. Fontos tényezőnek tekint bennünket a döntéseinél

Például nem vált munkahelyet anélkül, hogy meg ne kérdezne bennünket. Vagy nem költözik másik albérletbe a mi véleményünk nélkül. Merthogy tisztában van vele, hogy a nagyobb döntések befolyással lehetnek a kapcsolatunkra.

5. Olyan dolgokat mond el nekünk, amiket másnak korábban még sohasem

Ez talán magától értetődően mutatja, hogy fontosak vagyunk a számára, megbízik bennünk. Mert nem a legjobb haverjával osztja meg a titkait, hanem velünk.

6. Nem flörtöl más lányokkal/nőkkel

Mert a szemében mi vagyunk a nők, és csak mi, de komolyan! És mi sem érezzük annak szükségét, hogy folyton ellenőrizzük, mert tudjuk, hogy megbízhatunk benne. Ugye?

7. Szívesen beszél a jövőről

Ha szóba kerül az eljegyzés, a házasság vagy a költözés, akkor nem menekül a téma elől, hanem szívesen beszélget a komolyabb kapcsolati kérdésekről is.

Fotó: Unsplash/ Chad Madden

Fotó: Unsplash/Chad Madden

8. A valódi önmagát mutatja nekünk

Így vagy úgy viselkedik mások előtt, a szülei, a haverok vagy a munkatársak körében, de amikor velünk van, akkor megmutatja az igazi önmagát – csak nekünk, kendőzetlenül.

9. Azt érezteti velünk, hogy különlegesek vagyunk

Nemcsak úgy bánik velünk, mintha királynők lennénk, hanem számára azok is vagyunk! Persze ez egy kicsit ijesztő is lehet, de mégsem arról a beteges ragaszkodásról beszélünk! Hanem amikor a férfi folyton mosolyog mellettünk, és büszke ránk, figyelmes és aggódó. Mert mi vagyunk számára az egyetlenek.