×

Csillagok

Egyedül szilveszterezünk? Csak semmi pánik!

Sokan úgy gondolják, hogy a szilveszteri buli nem pótolhatatlan, sőt: év közben sokkal több és jobb spontán mulatságban van részük, miért kellene az év utolsó napján mindenképpen duhajkodni? Inkább maradnak otthon, ráadásul egyedül.

És persze vannak, akik nem saját választásból töltik magányosan a szilveszter estét, hanem csak mert úgy alakult. Akárhogy is, semmiképp ne essünk kétségbe, és ne merüljünk a depresszió mély hullámai alá! Íme néhány ötlet, amivel elüthetjük éjfélig (és még tovább) az időt egyedül is!

Gyújtsunk gyertyákat a lakásban, teremtsünk meghitt hangulatot! Akár még süthetünk is valamilyen aprósüteményt, szerezzünk be különféle snackeket, és üdítőt, persze. Halk zenére meditálhatunk, végiggondolhatjuk az elmúlt évünket, számot vethetünk az életünkel, hogy hol tartunk, és természetesen belekezdhetünk a jövő, illetve a jövő év tervezésébe is.

Fotó: Unsplash/ Ryan Pouncy

Fotó: Unsplash/ Ryan Pouncy

A relaxáció után (vagy helyett) keverhetünk magunknak egy-két izgalmas koktélt is, színeset és pezsgőalapút. Kísérletezgethetünk, és nem kell feltétlenül alkoholt is belekeverni: isteni alkoholmentes koktélokat is készíthetünk magunknak!

Vehetünk egy hosszú, forró fürdőt, vagy nézhetünk szilveszteri filmeket, esetleg a kedvenc sorozatunk új epizódjait is megnézhetjük. És inkább kerüljük a közösségi oldalakat vagy a különböző fényképmegosztó portálokat: úgyis mindenki vicces, bulizós képeket posztol, nekünk pedig semmi szükségünk arra, hogy kizökkentsenek bennünket a saját, meghitt kis világunkból.