×

Siker

11. Ridikül Szalon Szombathely: Generációkon át

Szombathelyen immár 11. alkalommal kerül megrendezésre a RIDIKÜL SZALON, amely a Duna TV-n látható azonos című műsor szerkezetét követő női összejövetel.

Egy hely, ahol összeülhetünk, és hírességek, szakértők, ismerősök, barátok segítségével kibeszélhetjük a minket foglalkoztató témákat. Lehetőség, hogy egy tea vagy egy kávé mellett havonta megosszuk egymással élményeinket, véleményünket, tapasztalatainkat. Nyíltan, közösen, együtt.

A következő szombathelyi szalon témája: Generációkon át…

Vendégünk a Molnár család:

  • Monár Bence – a Fölszállott a páva 2016 különdíjasa
  • Molnár Péter – táncpedagógus, Népművészet Ifjú Mestere, Örökös Aranysarkantyús táncos
  • Dr. Györke Eszter – gyermekorvos, tánctanár, Vince Ferenc-díjas táncos
  • Molnár Luca – táncos lábú óvodás
  • Moderátor: Horváth Dóra

Helyszín: Berzsenyi Dániel könyvtár, Szombathely, Dr. Antall József tér 1.

Időpont: 2017. március 17., péntek, 17.00

Belépő: Díjtalan

Szalonvezető: Horváth Dóra: ridikulszalon.szombathely@gmail.com

Fotó: iStock.com/WiroKlyngz

Fotó: iStock.com/WiroKlyngz

Szeretnénk, hogy a hölgyek kortól függetlenül megosszák egymással tapasztalataikat, a beszélgetésekről mindenki „útravalóval” távozzon és várja a következő alkalmat! Olyan kis közösséget alkossunk, amely tagjainak fontos a jó társaság, egy-egy igényes, építő, „jóízű” beszélgetés, akik a klubon kívül is számíthatnak egymásra.

Hiszünk abban, hogy minden nőnek szüksége van egy olyan közösségre, amelynek értékrendjével, céljaival azonosulni tud, amelyben az azt alkotók kölcsönösen számíthatnak egymásra, megbeszélhetik gondjaikat, megoszthatják egymással gondolataikat, ezzel segítve egymásnak is. Szeretnénk segíteni az alapvető női és férfiértékek felismerésében, megőrzésében és továbbörökítésében. Hiszünk a család erejében, melynek alapja az egészséges párkapcsolat. Éppen ezért tartjuk fontosnak azt is, hogy egy-egy klubbeszélgetés során férfivendégeink is legyenek. Szeretnénk megerősíteni azt, amit a televíziós műsor is képvisel: a kapcsolatokban, a közösségekben a férfi és a nő egyenrangú fél. Felek, akik együtt lesznek egésszé.

Továbbra is várjuk azoknak a vállalkozó szellemű, a közösségért tenni akaró hölgyeknek a jelentkezését, akik szeretnének kapcsolódni a Ridikül Szalonokhoz. Aki szeretne Ridikül Szalont létrehozni, írjon egy bemutatkozó levelet Platthy Ildikónak a platthy.ildiko@ridikulszalon.hu e-mail-címre.