Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Szeretkezzünk minél többet, mondjuk is, miért!

Mindenki maga tudja, hányszor gondol naponta a szexre, de nyugodjunk meg, nem is olyan nagy baj ez. És amikor végre megtörténik, érezzük, hogy a testünkre és az agyunkra is milyen jó hatással van, nem beszélve a másikkal való kapcsolatunkról. Ezért is érdemes még többet szeretkezni.

Naponta egy orgazmus távol tartja az orvost

A szexnek ugyanis rengeteg jótékony hatása van az egészségünkre. Ha például rendszeresen edzünk, és kihagyunk egy napot, azt is rögtön megérezzük, valahogy így van ez a szeretkezéssel is. Például jobbat alszunk utána, erősíti, feszesíti az izmokat, javítja a közérzetünket és még a szívünknek is jót tesz.

Közelebb visz bennünket a szerelmünkhöz

Az együttlét intimitása miatt minél többet szeretkezünk, annál közelebb kerülhetünk a párunkhoz fizikailag és érzelmileg egyaránt. Ráadásul az orgazmus közben felszabaduló hormonok a kötődésre is pozitív hatással vannak.

Fotó: Unsplash/ Kate

Fotó: Unsplash/Kate

Szebb lesz tőle a bőrünk

A szex ugyanis fokozza a vérkeringést, extra oxigénhez jut a bőr, ami fényesebbé és egészségesebbé teszi azt. A hormonok hatására pedig még a pattanások is eltűnhetnek.

Növeli az önbizalmunkat

Egy jó szeretkezés után akár napokig is a fellegekben járhatunk, kívánatosabbnak, szexisebbnek érezhetjük magunkat.

Oldja a feszültséget

A szeretkezés közben felszabaduló boldogsághormonok hatására oldódik a feszültség a szervezetünkben. Utána lazábbak, nyugodtabbak, mosolygósabbak leszünk. Ez a kevesebb feszültség pedig nemcsak ránk lehet jó hatással, de a párunkkal való kapcsolatunkra is.

Az orgazmus okosít

Igen, okosít. Az egyes kutatások ugyanis kimutatták, hogy az orgazmus hatására fokozottabb lesz a vérkeringésünk, ami így növeli az agyunk oxigén- és tápanyagellátását. És míg más szellemi tevékenységek, mint például egy puzzle kirakása, az agynak csak bizonyos részeit dolgoztatja meg, az orgazmus az egészre hat. Hát nem csodálatos?