Te + Én

10 dolog, ami nem tetszik a férfiaknak a nőkben

Mindannyian különbözőek vagyunk, mégis vannak olyan általános dolgok, amikben a többség egyetért. Ilyesmik lehetnek azok is, amik általában nem tetszenek a férfiaknak bennünk, nőkben – annak ellenére, hogy mi talán abban a hitben vagyunk, hogy igen. De vajon mik lehetnek ezek a női dolgok, amikről valószínűleg rosszul vélekedünk? Videó!

Ez a tíz dolog pedig meglehetősen hétköznapi, olyasmi, amivel nap mint nap találkozhatunk. És azt hinnénk, nem olyan nagy dolog, mégis befolyásolhatják, hogy a férfiak hogyan ítélnek meg bennünket. Ilyem például, ha nem köszönjük meg azt, amit értünk tettek, vagy nem ajánljuk fel, hogy a randin mi fizetünk. Ugyanakkor a túlzásba vitt bulizás, a játszmázás és a túl sok dráma sem növeli a szimpátiát, sőt!

 

 

A férfiak ugyanakkor szeretik, ha van célunk, tervünk és elképzelősünk a munkában, a karrierünkben, de valószínűleg nem tetszik nekik, ha túl sokat pletykálunk, ha túl nagy az egónk, ha túlságosan ragaszkodunk hozzájuk, már-már függünk tőlük. És valószínűleg nem mondunk újdonságot azzal sem, hogy nem kedvelik a túl bonyolult frizurát és a túl sok sminket. De ebben a videóban minden benne van!