Te + Én

Így vigyünk több nevetést a kapcsolatunkba

Nem a nevetéstől lesz boldog egy párkapcsolat, de abban talán egyetértünk, hogy a jókedv mindenképpen az előnyére válik mindenkinek. És ha mi nevetünk, és a párunk velünk nevet, akkor nincs ennél jobb dolog az egész világon. De hogyan vigyünk több nevetést a hétköznapjainkba? Hát így!

Minden bizonnyal ismerjük azt az érzést, amikor a barátainkkal vagy a szerelmünkkel nevetünk valamin, csak úgy, önfeledten. És amikor olyan régóta hahotázunk, már nem is tudjuk, hogy miért kezdtük el, vagy hogy éppen mi a mulatság tárgya, de nem is fontos, csak a nevetés, a jókedv és az együttlét.

Több vidámságot mindenkinek!

Nézzünk vígjátékokat: Olyat, amelyiknek a humora mindkettőnk számára élvezetes. Mert csak így nevethetünk ugyanazon a viccen, vagy emlegethetjük fel két nappal később is, amikor hasonló szituációba keveredünk, mint a filmben a színészek…

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Saját poénok: Ne erőltessük, de ha ráérzünk, könnyen beépíthetünk néhány saját poént a kapcsolatunkba, amit csak mi ketten érthetünk. Ilyenkor jól jöhet egy közösen nézett vígjátékból egy részlet…

Bolondozzunk: Engedjük el magunkat, játsszunk, mint a gyerekek. Nem kell mindig komolynak lenni, főleg nem, amikor kettesben vagyunk. Ezekben a pillanatokban könnyen olyasmit csinálhat vagy mondhat az egyikünk, ami megnevettet bennünket.

Incselkedjünk: Legyünk pimaszok, értsünk félre valamit direkt, vagy kössünk bele a párunkba – persze csak „játszásiból”!

Keressünk vicces programokat: Elmehetünk egy humorestre vagy meghallgathatunk egy kabaréműsort. De ha saját viccekre vágyunk – nincs olyan randi, amit ne lehetne kimozdítani a komolyságából és egy-két humoros ötlettel vidámmá tenni, amiről csak a sok nevetésre emlékszünk majd később.