Te + Én

Töltsük tartalmasan a „randimentes” időszakot is!

Néha érezhetjük úgy, hogy egy kis szünetre van szükségünk a randizásban – hiányoznak a barátaink, végre magunkkal szeretnénk foglalkozni, vagy egyszerűen csak elegünk lett. Bármi is legyen az oka, ezt a randimentes időszakot is érdemes tartalmasan tölteni, hogy aztán újult erővel térhessünk vissza az ismerkedés világába.

Tanuljunk valami újat

Töltsünk mindennap 20 percet azzal, hogy valami újat tanulunk. Lehet az egy idegen nyelv, egy rajztechnika vagy egy másik kultúra gasztronómiája – a lényeg, hogy élvezzük ezt az időt!

Vigyük el magunkat randizni

Menjünk el a kedvenc bisztrónkba vagy bárhova, ahol jól szoktuk érezni magunkat. Eleinte talán furcsa lesz, hogy egyedül csinálunk ilyen programot, de ezzel rengeteget fejlődhet az önbizalmunk és sokkal jobban megismerhetjük önmagunkat.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Mondjunk többször igent

Például a kollégáink invitálására, hogy munka után közösen beüljünk valahova, vagy a barátnőnk unszolására, hogy végre kipróbáljuk vele azt az új edzésformát. A lényeg, hogy kicsit billentsük ki magunkat a kényelmes hétköznapokból, és legyünk nyitottak az új kapcsolatokra ahelyett, hogy azt a bizonyos Őt keresnénk minden erőnkkel.

Meditáljunk

Iratkozzunk be egy meditációs tanfolyamra, vagy egy telefonos alkalmazás segítségével próbáljuk ki otthon ezt a nyugtató rituálét. A meditáció segít legyőzni az önostorozó gondolatokat, és önmagunkkal is szorosabbra fűzi a kapcsolatunkat. Már napi néhány perccel is érezhetjük az áldásos hatásokat!

Találkozó a barátokkal

Utazzunk el egy kedves barátnőnkkel egy hétvégére, vagy egyszerűen csak töltsünk együtt egy délutánt. A közeli barátaink el fogják nézni nekünk, hogy az utóbbi időben kevesebbet foglalkoztunk velük, és minden bizonnyal örömmel találkoznak majd velünk. Ne tervezzük meg részletesen az utat, egyszerűen csak vessük bele magunkat a kalandba és lazítsunk!