Csillagok

Ilyen munka illik hozzánk a csillagjegyünk szerint

Nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön? Szabadság után keserű szájízzel térünk vissza az irodába? Ha már régóta fontolgatjuk a pályamódosítást, de még nem igazán tudjuk, merre tovább, hívjuk segítségül a csillagjegyünket!

Kos

A Kosok igazi csapatjátékosok, miközben vezetői képességük is kiemelkedő. Ebből adódóan testhez állóak számukra a projektmenedzseri feladatok, a csapatvezetői pozíciók, de akár a saját vállalkozás felépítését is érdemes lehet megfontolniuk.

Bika

A Bikák híresek gyakorlatias oldalukról, és a kemény munka sem okoz gondot számukra. Fényes karriert futhatnak be például a marketing vagy a kereskedelem területén, ahol munkájukat folyamatos előléptetéssel jutalmazhatják a vezetők.

Fotó: Pexels/CCO License

Fotó: Pexels/CCO License

Ikrek

E jegy szülöttei nem bírják jól a monotonitást, sokkal jobban motiválja őket, ha folyamatosan új kihívásokkal kell szembenézniük. Emellett nagyon jó a kommunikációs készségük, tehát érdemes megfontolniuk az olyan pályákat, amelyekben emberekkel foglalkoznak, pl. tanárként vagy sportoktatóként.

Rák

Talán ez a csillagjegy a legempatikusabb, ezért a Rákokat az tölti fel igazán, ha segíthet embertársainak, és látja is munkája gyümölcsét. Ebből adódóan passzol hozzájuk például az ügyvédi, a tanári vagy az egészségügyi munka.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek reflektorfényben lenni, és a legtöbb társaságnak ők a központjai. Egy videoblog indítása ideális lehet számukra, ami a hobbiból lassan munkává nőheti ki magát. De a színészi pályával is érdemes egy próbát tenniük!

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei maximalisták, jól tűrik a monotonitást és a szervezőkészségük is erős. Tökéletes jelöltek az irodavezetői pozíciókra, de az asszisztencia területén is kiválóan teljesítenének.

Mérleg

A Mérlegek nagyon megértőek, jól bánnak az emberekkel, az igazságtalanságot azonban nehezen tűrik. Érdemes elgondolkodniuk a jogászi pályán, de mediátorként is megállnák a helyüket.

Fotó:Freepik/nensuria

Fotó:Freepik/nensuria

Skorpió

Az e csillagjegyben születetteknek kiemelkedő a problémamegoldó-képessége, valamint jól bánnak a számokkal, ezért a pénzügyi terület ideális választás lehet számukra. Legyen szó bankról vagy könyvelői állásról, sikeresen fogják venni az akadályokat.

Nyilas

A Nyilasok gyorsan megtalálják a közös hangot bárkivel, könnyen alkalmazkodnak, de a kötöttségeket nem viselik túl jól. Nagyon népszerű idegenvezető lenne belőlük, és ezzel az utazás iránti szenvedélyüket is kiélhetnék.

Bak

A Bakoknak nagyon jó a szervezőkészsége, és vezetői ambícióik is segíthetik őket az előrelépésben. A reklámszakmában vagy PR területen sikeresek lehetnek, és rövid idő alatt elérhetik a vezető beosztást.

Vízöntő

A levegő jegyűek nagyon kreatívak és szabadlelkűek, ezért bármilyen olyan szakma, ahol önállóan dolgozhatnak és alkothatnak, ideális számukra. Ez egyébként lehet a tudományok területe, nyelvekkel kapcsolatos szakmák vagy épp virágkötészet.

Halak

A Halak nagyon érzékenyek és fogékonyak az új dolgokra, miközben víz jegy lévén igazi művészlelkek. Az irodai munkák képesek megbetegíteni őket, ezért érdemes olyat választaniuk, ami a természethez, a kinti munkavégzéshez kötődik. Jógaoktatóként, zenészként vagy túravezetőként is jól érezhetik magukat.