Siker

Ezért leszünk sikeresek a vízparton

Minden évben nagy nyomás van rajtunk nőkön, hogy mibe és hogyan menjünk le a vízpartra. Pláne ebben a nagy melegben mi is arra vágyunk, hogy csobbanjunk egy nagyot. És hiába mondogatjuk magunknak, hogy tele vagyunk önbizalommal: amikor lehull rólunk a lepel mégis elbizonytalanodunk. Íme 5 dolog, hogy jobban érezzük magunkat!

Találjuk meg a számunkra megfelelő fürdőruhát

Ahogy nem mindegy, hogy a hétköznapokon milyen ruhát veszünk fel, úgy az sem, hogy milyen is az a fürdőruha, amit választunk magunknak. Ráadásul jobban tesszük, ha kapásból kettővel indítunk, hiszen amikor kijövünk a vízből a legjobb, amit tehetünk hogyha bikinit váltunk. Miután megtaláltuk a megfelelő darabot (darabokat), igazi királynőnek érezhetjük magunkat.

Fotó:Freepik/@jannoon028

Fotó:Freepik/@jannoon028

Természetes, UV védelemmel ellátott smink

Nincs is annál jobb érzés, amikor egy smink nélküli, nap csókolta napot töltünk el a parton. Ám ha megszoktuk, hogy nap, mint nap sminkeljük magunkat, akkor jól jöhet egy-két uv-védelemmel ellátott termék. Használjunk ilyen alapozókrémet, vízálló szempillaspirált és ajakbalzsamot. Az ajkainkon levő bőr nagyon érzékeny, ezért mielőtt bedobnánk valamit a kosarunkba nézzük meg, hogy megfelelő fényvédelemmel rendelkezik-e.

Óvjuk a hajunkat

A természetes vizek (főleg a sós víz), erős napsütés, szél által előbb-utóbb úgy nézünk ki, mint egy szalmahajú baba. Ezért kifejezetten fontos, hogy törődjünk a hajunkkal ebben az időszakban. Használjunk olívaolajat, szőlőmagolajat, sört (igen sört az öblítéshez!) és lehetőleg minél természetesebb kondicionálókat.

Strandruha, napszemüveg, kalap

Egy-két kiegészítő és máris úgy érezzük magunkat, mintha egy hollywoodi filmből lépnénk elő. Bátran viseljünk szép kalapokat is, mert sokkalta többünknek jobban áll, mint azt gondolnánk.

Nevessünk, játsszunk!

Az igazi siker titka strandolás közben, hogyha egyszerűen csak jól érezzük magunkat! Ne feszüljünk be attól, hogy egy gyerek hozzánk dobott egy labdát vagy valaki éppen lefröcskölt minket. Játsszunk inkább mi is! Lubickoljunk, merüljünk le a víz alá és azokra az emberekre összpontosítsunk, akik körülöttünk vannak. Éljük meg a különleges pillanatokat a családunkkal és a barátainkkal!