Te + Én

Hogyan viselkedik a nő, ha szeret – és ha már nem?

Bármelyik kapcsolat zsákutcába futhat, és nagyon nehéz szakítani valakivel, ha a szerelem elmúlt, de alapvetően a kapcsolattal nincs semmi más probléma. Nézzük meg, hogyan viselkedünk mi nők, amikor az érzéseink még erősek, majd amikor már épphogy csak pislákolnak.

Már nem törődünk azzal, hogy mivel tölti a másik az idejét

A kapcsolat elején minden másodpercben tudni akartuk, hogy mi van a másikkal vagy éppen mit csinál (legyen szó a legapróbb dolgokról is). Ha az érzéseink már nem olyan erősek, nem érdekel minket, hogy mi történik a másikkal. Hirtelen sokszor túlórázunk, találkozunk a barátnőinkkel vagy elfoglaljuk magunkat valami mással. Ha ez rendszeresen megtörténik, akkor nem árt, ha az illető úriember résen van, mert mire kettőt pislog, mi már lehet, hogy tovább is álltunk.

nő gondolkodik nyár egyedül természet

Már egyáltalán nem vagyunk féltékenyek

Szinte mindenkire jellemző, hogy egy kicsit féltékeny. Mi nők meg pláne szeretnénk tudni, hogy kedvesünk éppen kivel beszél, kinek ír. Ha ez már teljesen hidegen hagy minket, az több, mint elgondolkodtató.

A hívásokat és az üzeneteket csak egyszer válaszoljuk meg

Korábban gyakran írogattunk, matricákat, zenéket vagy cikkeket küldtünk a párunknak és repesve vártuk a hívását. Ha már csak annyit írunk, hogy 8-kor otthon, az felvet néhány kérdést.

Nem tervezzük a párunkkal a jövőnket

Ez a legaggasztóbb jel. Ha már nem szerepel a jövőbeli terveinkben a párunk, az vitához, később akár szakításhoz vezethet.

Nyilvánvalóan aggódunk valamiért, de nem vitatjuk meg a társunkkal

Mindenféle dologról beszélünk, miközben látszik rajtunk, hogy feszültek vagyunk, folyamatosan kattogunk valamin, azonban azt a valamit már nem mondjuk el a párunknak.