Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2017. augusztus 29.

Az Oroszlánok uralkodjanak magukon, a Halak engedjék el, akit el kell, és a Bakok ne féljenek tanácsot kérni szerelmi ügyekben. Lássuk, mit várhatnak kedden a többi jegy szülöttei!

Kos

Itt az ideje elsajátítani a Kosoknak a tapintat művészetét. Ha valakit szeretünk, akkor ne térjünk ki a válaszok elől. Amennyiben gondolkodási időre van szükségünk, akkor ezt is vállaljuk fel.

Bika

Itt az ideje, hogy békét teremtsünk önmagunkkal. Akivel problémánk van, üljünk le, és beszéljük meg vele a dolgokat. Egy bocsánatkérés még a mi szívünket is meglágyíthatja.

Ikrek

Az Ikrek mindig jó barát, hiszen lehet rá számítani, ez a mai napon sem lesz másképp. Azonban váratlanul felbukkanhat egy számunkra kedves ember a múltból. Csak hallgassunk a szívünkre.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Rák

Álljunk meg egy pillanatra! Igen: sok a munka, kezdődik az iskola, és még el kell intézni néhány dolgot, de ne aggódjuk túl a teendőinket. Élvezzük ki a nyári napsütés utolsó pillanatait!

Oroszlán

Önuralom, önuralom és önuralom. Lehet, hogy a mai napon valami rosszat fogunk hallani, amitől könnyen dühbe jöhetünk, de igyekezzünk uralkodni az érzéseinken.

Szűz

A mai napunk is csodálatosan fog telni, mint ahogy a következő néhány hét. Ha egyedülállók vagyunk, akkor hamarosan eljön az a személy, aki igazán passzol hozzánk. Öltözzünk csinosan!

Mérleg

Egy munkatársunkkal sok időt töltünk el az utóbbi időben, aki a mi tanácsunkra előnyére változott. Segítségünkért cserébe ma valami igazán szépet kaphatunk.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Skorpió

Sajnos az utóbbi időben sokat rágódtunk egy problémán, és többen ki is akartak minket használni. Attól, hogy kedvesek és gondoskodóak vagyunk, ne engedjük meg, hogy teljesen kihasználjanak minket.

Nyilas

Jó hangulatban vagyunk, és nincs olyan ember, akire ne tudnánk ráhangolódni. Ne féljünk az intuícióinktól, a megérzéseinkben most minden esetben nyugodtan megbízhatunk.

Bak

Szeretnénk egy komoly beszélgetést folytatni a párkapcsolatunkkal kapcsolatosan. Lehet, hogy szükségünk van egy olyan emberre, aki kívülről látja a helyzetünket, mert míg mi elveszünk az apró részletekben, ő globálisan látja át a problémánkat.

Vízöntő

A szavainknak különleges mélysége és intenzitása van most, így jól tudjuk kezelni az üzleti ügyeinket (is). Ha valaki érdekel minket, akkor most pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk.

Halak

Szeretnénk elfelejteni valakit, akihez nagyon sok érzelem kötött minket. Nem egyszerű feladat, mivel sok titkunkat is megosztottuk vele, de el kell őt engedni…