×

Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2017. augusztus 31.

A Bikáknak nyugodt napjuk lesz, az Oroszlánok pedig örömhírre számíthatnak csütörtökön. De lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

A Kosoknak ma sem lesz könnyebb napjuk, az egészségükre fokozottan figyeljenek, mert ha nem teszik, akár hosszabb időre is kidőlhetnek a sorból.

Bika

Nyugodt napra számíthatunk ma, de azért becsúszhat néhány hiba a terveinkbe, a lényeg, hogy ne essünk pánikba.

Ikrek

Talán ma végre az Ikrekre mosolyog a szerencse, és lesz alkalmuk önfeledten örülni, csak próbáljanak meg elengedni néhány régóta cipelt terhet.

Rák

A Rákok már megint többet költöttek, mint amennyi pénzük volt, így most főhet a fejük. Ne essünk kétségbe: becsúszhat egy kis pluszmunka, ami talán anyagilag is jövedelmező lehet.

Oroszlán

Örömhírt kapnak az oroszlánok, de a feszültség, amit hetek óta éreznek, még mindig bennük van.

Szűz

A sértődés nem a legjobb tulajdonságuk a Szüzeknek, és nagyon megnehezítheti az elkövetkezendő pár napjukat. Érdemes átgondolni, hogy megéri-e.

Fotó: Unsplash/ Kosal Ley

Fotó: Unsplash/ Kosal Ley

Mérleg

Nehéz döntések előtt állnak a jegy szülöttei, és ezen az sem segít, hogy hajlamosak stresszelni olyan helyzetekben is, amikor erre semmi szükség.

Skorpió

Ideje lenne, hogy a Skorpiók komolyan elgondolkozzanak a jövőn és ne rágódjanak annyit a múlton. Ebben nagy segítségükre lehet most egy jó barát.

Nyilas

Bár a nap feszülten indul majd a Nyilasok számára, estére minden a helyére kerül, és vidáman kezdhetik a szeptembert.

Bak

Az őszinteség mindig a legjobb út, ezt most tartsák szem előtt a Bakok, csak egy kis bátorságot kell gyűjteniük hozzá, hogy kimondják, amit gondolnak.

Vízöntő

Ma megint túl sokat foglalkoznak majd a jegy szülöttei azzal, hogy mit gondolnak mások, pedig igazán semmi értelme. Próbáljanak lazítani és csak saját magukra figyelni.

Halak

A Halaknál egy kicsit összesűrűsödtek a dolgok a mai napra, így valamit le kell majd mondaniuk, ha szeretnének hatékonyak lenni. El kell dönteniük, hogy mi a valódi fontossági sorrend.