×

Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2017. szeptember 1.

A Szűz és a Halak életében is előbukkanhat egy rég nem látott ismerős, a Mérlegnek pedig lassítania kellene. De lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Kos

Fő az önbizalom, az sokat segíthet ma a Kosoknak, hiszen ha bíznak önmagukban, azt más is látja majd rajtuk.

Bika

Ma végre nagy előrelépésre számíthatnak a Bikák, áttörést hozhat számukra a péntek, de ez még nem jelenti azt, hogy hátradőlhetnek.

Ikrek

Kedves Ikrek, ne várják a sült galambot, ha változást szeretnének, tegyenek érte, mert a legtöbb dolog mindig rajtunk múlik.

Rák

Ne igyanak előre a medve bőrére, a Rákoknak szükségük lesz rá, hogy hideg fejjel gondolkodjanak.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Oroszlán

Úgy tűnhet, hogy már közel vannak a nyugodtabb percek, de érdemes még előtte egy utolsó, hajtósabb napot tartani, hogy ne legyen bűntudatunk.

Szűz

Előbukkanhat egy rég nem látott ismerős, akire már hosszú ideje nem is gondoltunk. Rajtunk múlik, hogy milyen lesz a találkozás.

Mérleg

Ha valami azt súgja a Mérlegeknek, hogy ideje lassítani, akkor talán ezúttal hallgatniuk kellene erre a belső hangra.

Skorpió

Sok minden szakad a Skorpiók nyakába a hétvége előtt, de nem tudnak mindent elintézni, amit szeretnének. Inkább a minőségre, mint a mennyiségre koncentráljanak.

Nyilas

Nincs is jobb, mint az őszinteség. Ezt a mondatot tartsák szem előtt ma a Nyilasok, és ha eszerint cselekednek, minden rendben lesz.

Bak

Hamarosan lesz lehetőségük a Bakoknak arra, hogy megmutassák, mennyire erősek és mi mindenre képesek. Sokan már amúgy is sejtették, de lesz, aki meg fog lepődni rajta.

Vízöntő

Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció. Ma ez a három legfontosabb szó a Vízöntők életében, nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is.

Halak

Jót tenne egy kis magány, egy kis elvonulás a többi embertől, mert a feszültség a tetőfokára hág a Halak életében. Mély levegő, és a nap végén egy kedves barát segíthet.