Csillagok

Nagy őszi horoszkóp: vajon mi vár ránk a hűvösebb hónapokban?

Hamarosan itt az igazi ősz, a szeptember is visszavonhatatlanul megkezdődött. Az új évszak sok meglepetést tartogathat a számunkra. És bár hagyományosan az őszt az elmúlással hozzuk párhuzamba, nem feltétlenül kell ennek így lennie, a következő hónapok is tartogathatnak újdonságokat és pozitív változásokat. Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek: íme a nagy őszi horoszkóp, hogy megtudjuk, mi vár ránk az egyre hűvösebb hónapokban!

Kos

Elképzelhető, hogy a Kosok már régóta úgy érzik, csak egy helyben toporognak, ráadásul még unatkoznak is. Nos, az idei ősz jó lehet arra, hogy egy kicsit felrázzák és megváltoztassák a dolgokat. Ez jelenthet egy másik városba költözést vagy egy merész hajvágást. Csak merjenek belevágni! Érdemes lehet esélyt adni egy kicsit az újdonságnak.

Bika

Úgy tűnik, hogy ez az év nem éppen úgy telik, ahogyan azt a Bika elképzelte. Az azonban jó hír lehet a jegy szülötteinek, hogy még nincs vége az évnek, még van esély a változásra és a változtatásra. Az ősz például tökéletesnek tűnik arra, hogy eltüntessék az életükből mindazt, ami negatív, ami visszatartja, gátolja őket a fejlődésben és a továbbhaladásban. Amint sikerül ezeket a rossz dolgokat elengedni, máris kopogtathat az ajtajukon a teljesebb élet.

Ikrek

Az Ikrek számára ez az év a munkáról, a még több munkáról és még egy kis munkáról szól. Sokáig vannak a munkahelyükön, túlóráznak, és valószínűleg egyre fáradtabbak, de tartsanak ki még egy kicsit! Az ősszel ugyanis várhatóan végre látni fogják a kemény munka eredményét, hiszen az ehhez hasonló befektetések mindig megtérülnek. Akár fizetésemelés vagy előléptetés is lehet kilátásban.

Rák

A Ráknak most leginkább egy kis éghejletváltozásra lehet szüksége. Ha van rá lehetőségük, érdemes lenne egy utazást szervezni a legközelebbi hozzátartozójukkal vagy egy kisebb baráti társasággal. Nem kell messzire menni, itthon is sok szép hely várja a kirándulókat, az őszi természet pedig meseszép, színes és tökéletes gyógyszere a testnek és a léleknek.

Fotó: iStock.com/anyaberkut

Fotó: iStock.com/anyaberkut

Oroszlán

Ez az év eddig elég mozgalmas volt az Oroszlánok számára, a lendület azonban kezd csökkenni. A jegy szülötteinek érdemes lehet egy kicsit lenyugodni, egy kicsit pihenni, lazítani, hogy feltöltődjenek, és energiával tele folytathassák/ fejezzék be ezt az évet. Akár jógázni is eljárhatnának, vagy más meditációs kurzusra, hogy megtanuljanak egy kicsit kikapcsolni.

Szűz

A jegy szülöttei bár fogékonyak erre, most valahogy mégis elvesztették a fogékonyságukat a spiritualitás iránt. Ez érződik a munkájukban, a kapcsolataikban, a mindennapi életükben. Éppen ezért idén ősszel érdemes lehet egy kicsit befelé fordulniuk és dolgozniuk a lelki békéjükön, hogy ismét megtalálják a kapcsolódást a spirituális világhoz. Ez megerősítheti a lelküket, és újra magabiztosabbakká válhatnak.

Mérleg

Ez az ősz az egészségről és a fittségről szólhat a Mérlegek számára. Ez jelenthet egy változatosabb, egészségesebb étrendet, vagy hogy végre ráveszik magukat és beiratkoznak a közeli edzőterembe (és el is járnak edzeni). És ha valóban tesznek is érte, az egészségük meghálája – nem sak az év hátralévő részében, de még évek múlva is.

Skorpió

A Skorpiók általában nehezen állnak meg, és kapcsolódnak ki, szeretik, ha nyüzsgés van körülöttük. Idén ősszel érdemes lehet lassítani egy kicsit, hogy élvezzék az eddigi munkájuk gyümölcsét, mert van mit. Akár egy átmulatott éjszaka vagy egy hosszú hétvége ételrendeléssel és a kedvenc sorozatukkal – mindegy, hogy, a lényeg, hogy a pihenésre és a kikapcsolódásra is szakítsanak időt a sok munka mellett.

Nyilas

A kreativitás határozhatja meg a Nyilasok őszét az idén. Az elmúlt hónapokban ugyanis meglehetősen háttérbe szorult az életükben a művészet, ami pedig jellemzően érdekli a jegy szülötteit. Az ősz megfelelőnek tűnik arra, hogy újra szárnyaljon a képzeletük és alkothassanak végre valamit, vagy végre beiratkozzanak egy képzőművészeti tanfolyamra.

Bak

A Bakok idei éve eddig telis-tele volt szeretettel, szerelemmel, ami természetesen nem jelenti azt, hogy az élet kihívásmentes, sőt! Az egyedülállók valószínűleg kezdenek belefáradni a társkeresésbe, a kapcsolatban élők pedig kisebb-nagyobb vitákon lehetnek túl. De ne aggódjanak, az idei ősz kisimíthatja a ráncokat, elsimíthatja a hullámokat, és végre harmónia és béke jelenhet meg a szerelmi életükben.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Vízöntő

Talán már úgy gondolják a Vízöntők, hogy elegendő barátjuk, ismerősük van, ez azonban lehet, hogy nem így van. Az ősszek megismerkedhetnek egy új munkatárssal vagy új szomszéddal, vagy felvehetik a kapcsolatot egy régen látott baráttal, ismerőssel, akivel egy ideje már megszakadt a kapcsolatuk. Sosem lehet tudni, mikor találkozunk egy lelkitárssal.

Halak

Ez az év a hullámhegyek és hullámvölgyek éve a Halak számára. Éppen ezért egy kicsit bizonytalanok is lehetnek a jegy szülöttei, hogy éppen mi következik. Az idei ősz nyugodtnak tűnik, lassan minden a helyére kerülhet az életükben. A Halak jegyűek végre kapnak egy kis esélyt arra, hogy jobban érezzék magukat.