Te + Én

Szombat esti randi – a négy fal között

Itt a szombat este, talán ma nincs kedvünk elhagyni a lakást, hiszen már nem olyan jó az idő, hogy egy kellemes teraszon ücsörögjünk. Hoztunk néhány tippet, amiktől az otthon töltött este is igazi szuper randiprogramnak tűnik.

Hagyjuk most az olyan kézenfekvő – de persze ettől függetlenül nagyszerű – lehetőségeket, mint az olvasás, a társasozás és a filmezés. Legyünk kreatívak.

Nosztalgiaest

Lehet, hogy már egy ideje együtt vagyunk a párunkkal, de még nem mutogattuk meg egymásnak a régi családi fotóinkat. Nincs is viccesebb, mint megnézni egymás gyerekkori fotóit, és összehasonlítani a régi, ódivatú öltözékeket.

Fotó: iStock.com/Jacob-Ammentorp-Lund

Fotó: iStock.com/Jacob-Ammentorp-Lund

Szőjünk terveket

Fogjunk egy térképet, és bökjünk rá együtt csukott szemmel. Ázsia? Nagyszerű, beszéljük meg, hogy kit melyik ország érdekel a legjobban, hova menne szívesen és mit nézne meg. Lehet, hogy egyelőre még túl távoli tervnek tűnik, de egyszer realitás is lehet belőle.

Piknik a szőnyegen

Pakoljuk le a szendvicshez valót és egy-egy pohár bort a szoba közepére, kapcsoljunk be egy égősort, egy kis kellemes zenét, és máris kész a romantikus piknik.

Kvíz: ki ismeri jobban a másikat?

Kérdezzük meg egymástól a másik legféltettebb titkait, mindent, amit korábban nem mertünk feszegetni. Csempésszünk bele könnyed, játékos kérdéseket is, de igazi komoly beszélgetés is születhet az ilyen játékokból.

Tematikus est

Ha már kitaláltuk, hogy hova utaznánk legközelebb, hozzuk el a nappalinkba! Rendeljünk vagy főzzünk az országra jellemző ételt, kapcsoljunk be olyan zenét vagy filmet, és olvassunk érdekességeket róla. Biztos, hogy még inkább megjön a kedvünk az utazásról.

Tánclecke a YouTube-ról

Az igazi klasszikus randevúhoz a tánc is hozzátartozik, a neten pedig mindenről találhatunk már videókat. Biztos szuperjól fogunk szórakozni egy-egy salsaleckével a nappali közepén, de nyugodtan hiphopozhatunk is, miért ne? Persze csak amíg a szomszédot nem zavarja.