×

Csillagok

Ez vár ránk a héten a csillagok szerint – 2017. szeptember 4–10.

A Bikák újratervezésre, a Szüzek sok-sok munkára számíthatnak a héten. De lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Kos

Nem indul igazán jól a hét a Kosok számára, de nem kell aggódniuk, a hét második fele pozitív változásokat tartogat, de nagyon fontos, hogy türelmesek maradjunk.

Bika

A Bikáknak ez a hét az újratervezés ideje, szerencsére sok lehetőség áll előttük, és talán hamarosan egy régóta várt utazás is előtérbe kerülhet.

Ikrek

Az Ikrek ezen a héten is a kezükben akarják tartani az irányítást, de a hét második felében elveszíthetik a kontrollt, és könnyen káoszba fulladhatnak terveik.

Rák

Jó hét előtt állnak a Rákok, használják ki, hogy épp szebb színben látják a világot. Anyagilag is pozitív változásra számíthatnak a hétvégén.

Fotó: Unsplash/ Seth Doyle

Fotó: Unsplash/ Seth Doyle

Oroszlán

Most már igazán szükségük lenne az Oroszlánoknak egy kis pihenésre, erre heteken belül lehetőségük lesz, de most még jön egy utolsó hajrá, amelyet nem vehetnek félvállról.

Szűz

Dolgos napokra számíthatnak a Szűz jegy szülöttei, de ne aggódjanak, bírni fogják a tempót. Az önfegyelmet még gyakorolni kell, de ehhez számíthatnak egy kis extra motivációra a héten.

Mérleg

A téves megítélés végigkíséri a Mérlegek egész hetét, nemcsak ők ítélnek meg rosszul valakit, de őket is félreérthetik. Próbáljanak konkrétabban fogalmazni, mert könnyen lehet, hogy megbántanak valakit.

Skorpió

A Skorpiókat hamarosan eléri a változás, azonban előtte még meg kell hozniuk jó pár komoly döntést. Ebben segítségükre lehet valaki a hét közepe felé, akire nem is gondolnának.

Nyilas

Bár a motiváció kopogtat majd a Nyilasoknál a héten, ahhoz, hogy észrevegyék, nyitott szemmel is kell járniuk. Figyeljenek oda az egészségükre, az apró jelekre is.

Bak

Betegeskedéssel indulhat az ősz a Bakoknak is, figyeljenek oda a vitaminbevitelre, és arra is, hogy a héten komoly konfliktusra számíthatnak a munkahelyükön.

Vízöntő

Használják ki a Vízöntők a lendületet, amit ez a hét hozhat nekik. Nehéz időszak van mögöttük, és ez a hét lehet az első alkalom a változásra.

Halak

Ne töltsék egyedül ezt a hetet a Halak, szükségük lehet a támogatásra, nemcsak a munkájukban, de a magánéletükre nézve is kell majd néhány jó tanács.