Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. szeptember 20.

A Mérlegek változásra, a Szűz jegyűek egészségügyi problémákra számíthatnak ma. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Kos

A Kosok kiaknázhatnak ma egy olyan kapcsolatot, amely eddig nem ígért semmi jót. Kiderülhet, hogy megérte ápolni a jó kapcsolatot még akkor is, ha nem igazán kedveljük az illetőt.

Bika

Segítő kezet nyújt valaki a Bikák felé, érdemes megragadni, mert több is lehet annál, mint amit reméltek. Anyagi zűrre számíthatnak, próbáljanak hideg fejjel gondolkodni.

Ikrek

Kapcsolati konfliktusok üthetik fel a fejüket az Ikrek életében. Ne feledjék: az okos enged, szamár szenved elv néha nagyon bölcs választás.

Rák

Ma inkább kétszer gondoljanak át a Rákok mindent, mielőtt cselekszenek, mert megbánthatnak vele másokat, és még saját magukat is kétes helyzetbe sorolhatják.

Fotó: Unsplash/ Alexander Solodukhin

Fotó: Unsplash/ Alexander Solodukhin

Oroszlán

Szerencsés fordulatra számíthatnak az Oroszlánok, munkájukban elismerést kapnak, és ez motiválja majd őket a további jó teljesítményre.

Szűz

Veszélybe kerülhet a jegy szülötteinek egészsége, de ennek jórészt a stressz az oka. Ne felejtsék el, hogy semmi sem lehet olyan fontos, mint a jóllétük.

Mérleg

Komoly változás állhat be a Mérlegek kapcsolatában, pozitív irányba. Megerősítést kapnak, hogy a terveik nem színes álmok csupán.

Skorpió

Könnyen megtéveszthetik ma a Skorpiókat, legyenek résen, mert lehet, hogy rosszindulat áll a háttérben, nem csak véletlen. Ne higgyenek a pletykáknak.

Nyilas

Érdemes nyíltan és őszintén beszélni a Nyilasoknak életük minden területén. Ma végre azt a figyelmet kapják meg, amire vágytak, és ez sokat segít a konfliktusok megoldásában.

Bak

Bosszankodás és kellemetlen helyzetek várják ma a Bakokat, próbálják meg higgadtan kezelni, saját védelmük érdekében.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy a Vízöntők újra kiálljanak magukért. Szedjék össze a gondolataikat, és nyugodtan mondják el a véleményüket egy problémás helyzetben is. Jobban fogják érezni magukat tőle.

Halak

Sok stressz éri mostanában a Halakat, ne felejtsék, hogy a lényeg az egyensúly. Este találkozhatnak valakivel, aki segít egy kicsit szebb színben látni a világot.