×

Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2017. szeptember 21.

A Vízöntők végre kiélhetik kreatív vágyaikat és a Skorpiókra egy igazán romantikus nap vár. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Kos

A Kosok vigyázzanak, mert a szokásosnál is feszültebbek lehetnek, és ez kihathat a párkapcsolatukra is. Óvakodjanak a hirtelen cselekvésektől, netán bántó mondatoktól!

Bika

A tegnapi zűrös nap után ma egész nap csend és béke lengi körbe a Bikákat. Munka után érdemes beiktatni egy mozit vagy meginni egy pohár jóféle bort a barátokkal.

Ikrek

Érdemes a mai napon higgadtan átgondolni, hogy mi minden történt az elmúlt időben a párkapcsolatukban. A mai napon minden kérdésükre megkapják a választ, csak figyeljenek a jelekre.

Fotó: Unsplash/ Crown Labs Agency

Fotó: Unsplash/ Crown Labs Agency

Rák

Egyértelmű, hogy a Rákoknak a mai napon lottózniuk kell, de minimum egy kaparós sorsjegyet érdemes venniük. A pénzt pedig egy utazásra vagy a szeretteikre költsék!

Oroszlán

Munka után érdemes lenne elmenni edzeni egy jót, hogy egy kicsit ki tudjanak kapcsolódni a mindennapi pörgésből. Így nemcsak, hogy tesznek az egészségükért, hanem lendületesen fogják kezdeni a hét utolsó napját is.

Szűz

A Szűz mai napja kifejezetten jól fog telni és a munkahelyén eltöltött idő is észrevétlenül tovaszáll. A környezetében levő emberek kifejezetten kedvesek, így bőven lesz oka a mosolyra.

Mérleg

A Mérlegek bár szeretik a szépet, néha hihetetlenül szétszórtak tudnak lenni és ilyenkor felgyűlik a mosatlan, a szennyesben halomra állnak a ruhák és a portól is prüszkölni lehet a lakásban. Elő a porronggyal, és egy óra alatt szép rend lesz.

Skorpió

Érdemes ma kettesben tölteni az estét a párjukkal, hiszen kapcsolatuk jó irányba változott és ezt méltóképpen meg kell ünnepelni. A gyertyafényről se feledkezzenek meg!

freepik.com/Javier Sánchez Mingorance

freepik.com/Javier Sánchez Mingorance

Nyilas

Vigyázzanak a Nyilasok a munkahelyükön, mert vannak, akik csak arra várnak, hogy elkövessenek egy hibát. Munka közben iktassanak be 10 perces pihenőket, így egész nap frissek tudnak maradni.

Bak

Még önmagának is nehéz beismernie, hogy Ámor nyila most valóban célba talált. Nem is kell agyonelemezni a dolgot, csak adja át magát az érzéseinek.

Vízöntő

Több kedves barátjának, rokonának is születésnapja lesz, így most igazán kihasználhatja kreatív énjét. A legszebb ajándék mindig valami olyan apróság, amit saját magunk készítünk el.

Halak

Ezen a héten nem a mai lesz a kedvenc napja, hiszen tele van stresszel a párkapcsolata. Álljon ki magáért és beszélje meg a partnerével a problémákat!