×

Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2017. szeptember 25.

A Halaknak meg kell tanulniuk a pénzzel bánni, az Oroszlán ma meglepi magát valamivel, az Ikrek pedig mindig és minden esetben számíthat a barátaira. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Ahogy elkezdődött a nap, azt kívánjunk, bárcsak véget érne. Egy új szerepbe kerültünk a munkánk során, és ezzel még meg kell barátkoznunk. Ha egyedülállóak vagyunk, akkor ma nagy esélyünk van megismerkedni egy számunkra érdekes emberrel.

Bika

A közlekedés nem könnyű a mai napon, ezért induljunk el mindig időben, és legyünk türelmesek. Van egy titkos csodálónk, aki a mai napon lehet, hogy végre felfedi magát. Bár nekünk már van sejtésünk arról, hogy ki az illető, ezért nyugodtan bátorítsuk egy kicsit.

Ikrek

A barátságok nagyon fontosak a mostani időszakban nekünk, és a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogy mennyire értékesek ezek a kapcsolatok számunkra. Munka után találkozzunk egy kis információcserére a barátainkkal.

Fotó:Unsplash/Martin Miranda

Fotó:Unsplash/Martin Miranda

Rák

Koncentráljunk a munkánkra, mert csupa remek lehetőség áll előttünk. Igazán elemünkben vagyunk, úgyhogy most hozzuk ki magunkból a maximumot. Hétvégén majd pihenünk a családdal.

Oroszlán

Megláttunk valamit a napokban, és nem tudjuk kiverni a fejünkből, ezért ma senki sem állíthat meg minket abban, hogy megvegyük magunknak. Indulás!

Szűz

Vidám és jól kezdődik a hét első napja. Kezeljük humorral a még kissé nyűgös kollégákat. Munka után csak arra vágyunk, hogy kettesben legyünk a párunkkal.

Mérleg

Tanácstalanok vagyunk egy üggyel kapcsolatban, ezért kérjük ki a családunk és a barátaink véleményét. Azonban mielőtt meghoznánk a döntést, vegyük végig a lehetőségeket.

Fotó:Freepik/@sergeycauselove

Fotó:Freepik/@sergeycauselove

Skorpió

Figyeljünk oda az egészségünkre, mert bár javul az idő, reggel még hűvös van. Ezen a héten érdemes néhány rutinvizsgálatra is elmennünk.

Nyilas

Pörgősen indul a reggel. Edzés után energikusan indulunk a munkába. Tartogassuk az energiánkat estére is, mert a párunk egy kis meglepetéssel készül.

Bak

Ne írjunk alá semmilyen szerződést egészen addig, amíg alaposan át nem néztük, beszéltük. Bár nem jellemző ránk, hogy kapkodnánk, azért most mégis inkább duplán figyeljünk oda!

Vízöntő

Az egyik ismerősünk félreérthetetlenül flörtöl velünk, ami tetszik is nekünk, meg nem is. Ideje lenne eldönteti, hogy szeretnénk-e valami komolyat az illetőtől, mert csak a saját időnket húzzuk ezzel a macska-egér játékkal.

Halak

Ideje lenne már megtanulni a pénzünkkel bánni. Igen, igen, szeretünk segíteni másoknak, de előbb a saját anyagi életünk legyen rendben, mielőtt másokat szeretnénk megmenteni.