×

Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. szeptember 27.

Az Ikrekre ráfér a pihenés, a Mérlegek kicsit túlköltekeznek, a Halak pedig túl sokat aggodalmaskodnak a mai napon. De lássuk, mi várhat a többi jegy szülötteire!

Kos

Sokat stresszelnek a mai napon a Kosok, pedig semmi értelme ennyit idegeskedni. Kicsit lazítani kell. Egy jó film vagy egy esti edzés tökéletes lehet erre.

Bika

Lendületesen indul a napjuk, tele vannak tettvággyal, ráadásul mindent könnyedén vesznek. Ez egy ilyen nap! Este pedig szenteljenek időt a hobbijuknak.

Ikrek

Rengeteget dolgoznak, ezért rendkívül kimerültek. Jobb, ha most nem keverednek semmilyen konfliktusba, és inkább a pihenésre helyezik a hangsúlyt.

Fotó: Unsplash/ Noah Hinton

Fotó: Unsplash/ Noah Hinton

Rák

Párkapcsolatukban nagy változások történhetnek, és végre le tudnak zárni egy réges-régi kapcsolatot. Az elengedés más esetben is fontos, ezért kezdjék el gyakorolni.

Oroszlán

Heves természetüknek köszönhetően komoly vitákba keveredhetnek, ami nem túl kedvező fordulatot hozhat. Őrizzék meg higgadtságukat, mivel úgy sokkal hatékonyabban meg lehet beszélni egy konfliktust.

Szűz

Szinte mindig mindent túlgondolnak, túlaggódnak, és ez alól a mai nap sem lesz kivétel. Nyugodjanak meg, vegyenek ki egy nap szabadságot és engedjék el egy kicsit magukat.

Mérleg

A Mérlegek egy kicsit túlköltekeznek, de ez érthető, hiszen szeretnék magukat meglepni a születésnapjuk alkalmából egy különleges ruhadarabbal.

Fotó: Unsplash! Alexandru Zdrobau

Fotó: Unsplash! Alexandru Zdrobau

Skorpió

Nem lesz könnyű kompromisszumot kötniük, de a családi béke érdekében érdemes meghozni ezt az „áldozatot”. Nem fogják megbánni.

Nyilas

Anyagi helyzetük miatt aggódnak most a Nyilasok. Mindez nem alaptalan, mivel egy nagyobb kiadásra számíthatnak. Legrosszabb esetben kérjenek kölcsön a hozzátartozóiktól vagy a közeli barátaiktól.

Bak

Sikeres napjuk lesz a Bakoknak: jó hírekre, munkahelyi sikerekre, némi plusz pénzre és egy örömteli találkozóra is számíthatnak.

Vízöntő

Az elmaradt dolgaikat a mai napon könnyedén elintézhetik, így végre utol is érhetik magukat. Egy kellemes társaságban vacsorázzanak valami finomat és közben vitassák meg az élet nagy dolgait.

Halak

A Halak a mai napon nagyon sokat aggodalmaskodnak, ami az egészségükre is kihathat. Legalább a nap végén igyekezzenek megnyugodni: egy kis otthoni torna csodákra képes.