×

Te + Én

Csak az igazán erős emberek kapnak ilyen különleges feladatot az élettől

Hollywood a fény és a csillogás otthona, ahol mindenki gazdag, gyönyörű és boldog – gondolhatnánk. Természetesen nincs így, hiszen sok csillag teljesen hétköznapi problémákkal küzd, amelyekkel mi, hétköznapi emberek is szembekerülhetünk.

Sérült gyermeket nevelni talán az élet egyik legnagyobb kihívása: embert próbáló, de nagy és nemes feladat. A régi bölcsek szerint csak az igazán erős emberek kapnak ilyen különleges feladatot az élettől, akiknek jelleme tiszta, lelke erős, akaraterejével hegyeket tud megmozgatni. Csupán csak ők érdemlik meg a tengernyi szeretetet. Persze Hollywood csillagai tarthatnák titokban is, ám legtöbbjük mégis kiáll legalább egyszer megmutatni legnagyobb büszkeségüket, gyermekeiket, akik sokban különböznek az átlagtól, hogy erőt adjanak másoknak is, olyanoknak, akik a csillogástól sok ezer kilométerre nevelik saját kis csodájukat.

Toni Braxton és Diesel

A hatszoros Grammy-díjas gyönyörű énekesnő 2003-ban született fiát, második gyermekét, Diesel Ky Braxton-Lewist autizmussal diagnosztizálták hároméves korában. Az énekesnő sokáig önmagát hibáztatta, mélyen vallásos nőként azt gondolta, Isten így büntette meg korábbi vétkeiért. Hála a gondos fejlesztéseknek, a kisfiú  szépen fejlődik, és egy teljesen átlagos iskolába jár, ahol nemcsak elfogadják, de szeretik is társai. A házasságát gyermekei apjával, Keri Lewisszal azonban nem tudta megmenteni. Toni rengeteget jótékonykodik, 2007 eleje óta az Autism Speaks szervezet egyik képviselője, ezenkívül az American Heart Associationé is.

https://www.instagram.com/p/BUFcxY1Fl78/?taken-by=diezel.braxton

Brian „Backstreet” Littrell és Baylee 

Az egykori Backstreet Boy, Brian Littrell is speciális gyermeket nevel, Baylee Kawasaki-szindrómával él. A Kawasaki-szindróma az artériák gyulladásával járó megbetegedés, mely 5 éven aluli gyermekeknél fordul elő, veszélyét a szívet érintő súlyos szövődmények jelentik. A kisfiút nagyon sokáig vizsgálták, mire rájöttek, micsoda ritka betegségben szenved.

https://www.instagram.com/p/BU7VWcVFT-Z/?taken-by=rokspics

Victoria és David Beckham fia, Romeo

A négygyerekes brit sztárpáros másodszülöttje, Romeo sokkal kevesebbet szerepel a médiában, mint testvérei, ennek az oka pedig az, hogy a szülei nagyon féltik. Pár éve ugyanis kiderült róla, hogy epilepsziás, a rohamot pedig akár egy fényképező villanó vakuja is kiválthatja nála. Az amerikai sajtó a hírek szerint tiszteletben tartja a szülők kérését, nem rohamozzák meg a családot, ha közösen jelennek meg egy eseményen. Ennek ellenére Romeo pár éve kipróbálta magát a reklámiparban, méghozzá épp modellként vált sikeressé.

https://www.instagram.com/p/BYZwPApgF0H/?taken-by=romeobeckham

Colin Farrell és James Padraig

A híresen sármos ír származású színész első gyermeke, a 2003-ban született fiú, James Padraig egy veleszületett betegség, az Angelman-szindróma miatt alig tud beszélni és járni. Apja azonban nem is lehetne büszkébb a fiára, és bár már nem él együtt a fiú édesanyjával, Kim Bordenave-val, mégis a mai napig mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiú semmiben se szenvedjen hiányt, megkapja a szükséges fejlesztéseket. Állítólag eltökélt szándéka, hogy olimpiai bajnokot neveljen belőle.

https://www.instagram.com/p/_O4XVHRbM3/?tagged=jamespadraigfarrell