Te + Én

Ajándékötletek a kerek évfordulókra

Közeleg az évforduló, és még nincs semmi ötletünk, hogy mivel lepjük meg házastársunkat ebből a jeles alkalomból? Pedig az ünnepek megélése, a házasság megünneplése nagyon fontos része a kapcsolatnak. Összegyűjtöttünk néhány remek ajándékötletet a kerek évfordulókra, amelyek igazán személyesek, romantikusak, és biztosan örömet szerzünk velük a másiknak.

Első évforduló

Az első évforduló szinte még olyan, mintha a mézeshetekben élnénk, bár lehet, hogy évek óta együtt vagyunk, a házasság sok mindent megváltoztat az emberben, hiszen igazi elköteleződést jelent. Még élénken él az emlékünkben a tavalyi esküvőnk, így érdemes olyan ajándékot választani, amely ezt idézi fel. Keretezzük be annak a dalnak a szövegét, amelyre az esküvőn táncoltunk, vagy egy különleges esküvői fotót, de egy személyes, kézzel írott szerelmes levél is nagyon romantikus ajándék lehet.

Fotó: iStock.com/son_Lee_Hughes

Fotó: iStock.com/son_Lee_Hughes

Ötödik évforduló

Az ötödik évforduló már távolabb van az esküvő extázisától, azonban talán közelebb egy másik fontos dologhoz, a gyerekvállaláshoz. Ilyenkor a kapcsolat kicsit háttérbe szorul, ezért érdemes az ötödik évfordulóra egy közös élményt választani, olyat, amely során felidézhetjük, hogy miért szerettünk egymásba. Egy romantikus vacsora, egy hosszú hétvége vagy egy egynapos kirándulás is jó választás lehet.

Tizedik évforduló

Az első igazán kerek évforduló, ami azt jelenti, hogy már egy évtizede vagyunk házasok, és kitartunk egymás mellett jóban-rosszban. A jeles alkalomra válasszunk egy szép ékszert vagy órát, amelyet a másik viselhet nap mint nap. Nem kell, hogy nagyon drága darab legyen, a lényeg, hogy mindig mi jussunk eszébe róla.

Huszonötödik évforduló

Negyedszázad bizony nem semmi, az ezüstlakodalom megérdemel egy nagy családi ünnepet, ahol szeretteinkkel együtt idézhetjük fel az elmúlt 25 év minden szépségét és történését. Hívjuk össze a családot, a barátokat, és ünnepeljünk egy közös vacsorával, ahol mi vagyunk a középpontban. Biztosan felejthetetlen lesz.

Ötvenedik évforduló

Az ötvenedik évforduló már igazán nagy dolog, kevés kapcsolat jut el az aranylakodalomig. Nem is lehetne szebben megünnepelni, mint egy újabb fogadalommal, amely során megerősítjük a kapcsot, ami közöttünk van.