Csillagok

Hamis feltételezés, hogy Katalin hercegné és Meghan így él!

Igencsak időszerű, hogy egy lap különkiadásban foglalja össze, mi igaz és mi nem az angol királyi család hercegnőivel kapcsolatban.

Jó kérdés, hogy vajon valaha is megtudjuk-e hogyan él az angol királyi család bármelyik tagja a hétköznapokban. Hogy az a kép, amit a média közvetít róluk (amit áttelésen mi is közvetítünk róluk), az mennyiben felel meg a valóságnak vagy éppen mennyiben manipulált. Hiszen az angol királyi ház számára is roppant fontos (elsősorban nekik fontos), hogy tagjai elegendő mértékben feleljenek meg a társadalmi elvárásoknak. Ebbe pedig épp úgy beletartozik Katalin hercegné szoknyájának hossza, mint mondjuk Meghan hercegné állítólagosan kissé csiszolatlan stílusa.

Nők az angol királyi családban - a People magazon külön kiadása 2018 februárjában

Nők az angol királyi családban – a People magazin külön kiadása 2018 februárjában

Most, hogy a média egyre többet foglalkozik Meghannal, hogy már George Clooney is a védelmébe vette, mondván, a jelen történései meglehetősen emlékeztetnek Diana hercegnő tragédiájához vezető eseményekre, így végre megálljt kellene szabni.

Furcsa, hogy újra és újra, néhány évtizednyi különbséggel napirendre kerül a média, a bulvárlapok úgynevezett sorsformáló szerepe. Az angol kiadók amennyire lehet igyekeznek féken tartani a bulvárt, a királyi család tagjai különös védettséget élveznek. De persze nem mindenütt.
A People magazin most különkiadásban  próbálja megmutatni többek között, hogyan is él valójában Katalin és Meghan, igaz-e, hogy az új hercegné minden óhaját-sóhaját személyzet lesi vagy hogy Katalin hercegné maga írja-e a beszédeit. Csupa olyasmit, aminek várhatóan nagy lesz a keletje, hiszen honnan is tudhatnánk, hogy él egy királyi család a hétköznapokban…