Otthon

A te kutyád is sokat segíthet a beteg kislány gyógyításában

Kutyák, adományok, a közösség együttérzése és imák a ritka, de agresszív agydaganat ellen

Emma Mertenst egy 7 éves, Wisconsinban élő kislányt az egy ritka, de agresszív betegséggel, a DIPG (Diffuse Intrinsic Pontine Glioma) agydaganattal küzd.

Kezelése költséges, ezért szülei készítettek egy GoFundMe nevű oldalt, hogy 50 000 dollárt gyűjtsenek össze a gyermek gyógyítására. A kapmpány – szerencsére – jól halad, már 81 000 dollárt van a számlájukon.

E01family

A kis Emma nagy állatszerető, ezért a pénz mellett azt kérte az emberektől, hogy küldjenek neki képeket kedvenc kutyáikról, mert azokat ő imádja nézegetni.

E00

Az elküldött bátorító levelek hamarosan bedugították a Martens család elektromos és ház előtti postaládáját is.

Dexter azt írta – „Szia Emma! Dexter vagyok, és egy Glossop nevű kis helyen élek, Angliában. Egy loccsanós nagy puszit akarok küldeni neked, hogy jobban érezd magad”.

e02dexter

– Szia Emma! A nevem Pickerel, de hívj Picknek! Olyan kutya vagyok, akit egy halról neveztek el. Szeretek úszni, nyáron kempingezni, és télen, a hóban körbe szaladgálni. Gondolok rád és a családodra, és elküldöm neked a legnagyobb kölyökkutya csókot! Ó, és egy pacsit is (tudom, hogyan kell csinálni!) ”- írta ez a nagyon jó fiú.

E3Pickerel

– Szia Emma! Sherlock vagyok. És csak azt szeretném mondani, hogy szeretlek ”- ez volt ennek a kis corginak az üzenete.

E04Sherlockjpg

– Szia Emma! Luna és Meeko vagyunk! Indianaban élünk, de sokat járunk Wisconsinban is! Szeretünk a hóban játszani és nyáron úszni. Meekot, az alábbi képen látható Aranyvizslát, kétszer műtötték a fején, és utána mindig a nővére, Luna segítette. Mindannyian reméljük, hogy jobban érzed magad, így hamarosan játszhatsz és bunyózhatsz a bátyaiddal! Szeretjünk téged!” Írta a két kölyök.

E05Luna and Meeko

„Reggel, a sugárkezelés után, meglátogattunk egy Teddy nevű igazán aranyos kiskutyát” – írta Emma édesapja, Geoff Mertens lánya CaringBridge.org oldalára. „A Teddy a miniatűr arany doodle, és Emma mindketten mosolyognak. Emma e-mail postafiókja teljesen tele volt (2 500 levelet kapott), és ugyanígy a leves ládája is. A sok kiskutya képe valóban mosolyt csal az arcára és megnevetteti. Köszönjük mindenkinek, aki megpróbálja felderíteni, nagyra értékeljük a gesztust. Rengeteg felkérést kapunk TV-interjúkhoz, és láttuk, hogy egy Facebook-posztunkon több mint 10 000 megosztás van! Szinte minden Emmához írt levélben vagy üzenetében említik az imát. Mindennap imádkozunk a csodáért. Ez a 7 éves olyan csodálatos, hogy le kell győzze a betegséget. Kérlek, imádkozzatok Emmáért és minden rákos emberért. Végül, a múlt éjjel, a diák kosárlabda bajnokság egyik meccsén voltunk, és mivel mindkét csapat ugyanabból az iskolából érkezett, legtöbben a TeamEmma pólókat viselték, ahogy a tömegben többen is. Köszönöm mindenkinek a támogatást. #TeamEmma”

Ha a kölyökkutyád szeretne üzenetet küldeni ennek a bátor kislánynak, itt a cím:

Email: emmalovesdogs7@gmail.com

vagy levélben:

Emma Mertens
P.O. Box 230
Hartland, WI
53029