Te + Én

Tényleg nincs ilyen nagy szerelem?

Ekkora szerelmet csak a legnagyobb művészek képesek eljátszani.

Az Oscar-díjat elnyert Shallow cím betétdal előadásának végén Lady Gaga és Bradley Cooper teljesen megfőzte a közönséget. Könnyeit törölgetve mindenki azt kérdezte: létezik-e az, hogy ez nem egy igazi, hatalmas szerelem kettejük között?

A többség úgy látta, ez csak igazi lehet, és rögtön sajnálni kezdte Bradley Cooper barátnőjét, akinek mindezt végig kellett néznie. Azonnal mém is keletkezett a pillanatból azzal a szöveggel, a színész „ma 100%, hogy a kanapén alszik”.

Képernyőfelvétel (16545)_resize

Jimmy Kimmelnek sikerült gyorsan meghívnia Lady Gagát műsorába, és természetesen a híres pillanatról kezdte faggatni az énekesnőt, megemlítve, hogy az internet közönsége meg van győződve arról, hogy Gaga és Cooper egy pár.

Képernyőfelvétel (16547)_resize

„Először is, a közösségi média az internet pöcegödre, és rettenetes, amit a popkultúrával művelt. Az emberek szerelmet látnak, és nahát, mi pont így akartuk. Ez egy szerelmes dal, a film pedig egy szerelem története ” – felelte erre Lady Gaga.

Képernyőfelvétel (16552)_resize

Kiderült, hogy Oscar-gálás fellépésük éppen olyan jól megrendezett és alaposan begyakorolt volt, mint maga filforgatás. A szerelmes pillantás meg? – “Az előadás szempontjából mindkettőnk számára fontos volt, hogy végig kapcsolatban legyünk.”

Képernyőfelvétel (16546)_resize

Kicsivel később, Lady Gaga egy másik partnerére utalva Kimmel azt kérdezte, de abba csak szerelmes volt – „Nem, hanem művész vagyok, és tudja, mit, jó munkát végeztünk.”

Volt már ilyen: egy szerelemmel kevesebb – egy pletykával több.

Ami viszont nagyon is valóságos, hogy a filmhez készült albumot 4 millió példányban adták el a világon, és a dal klipjét már 2 milliárd ember látta.

Képernyőfelvétel (16553)_resize