Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szerelem

A szexuális álmok jelentése

Kétféle álom van, amit a legtöbb ember már átélt: repülni valahol, és szeretkezni valakivel. Ez utóbbi jelentése mindig nagyon sokrétű, hiszen erotikus álmaink gyakran szexuális vágyaink kifejezői.

Tudósok szerint az alvás REM-fázisában a férfiaknak erekciójuk van attól függetlenül, hogy az álom erotikus tartalmú-e, vagy sem. Ebben az alvásszakaszban a női hüvelyben is felgyorsul a vér áramlása. Eközben növekszik a nemi hormonok termelődése, ami egy lehetséges magyarázata az erotikus álmok megjelenésének. Vagyis, amikor álmunkban valakivel szexuális viszonyba kerülünk, az mindösszesen annyit jelent, hogy a lelkünk készen áll az álomban megjelenő vágyakra, érzelmekre. A DailyStar nevű brit bulvárlap szerint a változatos partnereknek is mind más és más a jelentőségük, és korántsem az, amit józan ésszel elképzelünk.

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Szex az exszel

Jelentheti azt, hogy általában nehezen lépsz túl a dolgokon, nem feltétlenül arra utal, hogy még nem jutottál túl a kapcsolatotokon. Üzenheti azt is, hogy keresd a hasonlóságot a volt pasid és leendő barátod között, vagy az is lehet, hogy benned maradt valami olyan dolog, amit már bánsz, hogy nem osztottál meg a régi pároddal. Vagy nem próbáltad ki…

Szex egy idegennel

Leggyakrabban ennek hátterében az áll, hogy az idegen, nem is teljesen idegen. Láttad már, találkoztatok, csak még nem tudod milyen szerepe lesz az életedben. Titkon már most olyan szexuális vágyat érzel iránta, amit még magadnak sem mersz bevallani. De az is lehet, hogy a saját lelked ismeretlen oldalát személyesítette meg. Ha olyan dolgot műveltél álmodban, amit a valóságban még csak el sem képzeltél, akkor mindenképp érdemes nyitottabbnak lenned.

Fotó: pexels.com/businessmanchairsfacialexpression

Fotó: pexels.com/businessmanchairsfacialexpression

Szex egy ismerőssel

Álomfejtők szerint teljesen normális, ha egy ismerőssel éltél meg egy szexuális álmot. Legyen szó egy rég nem látott barátról, vagy valakiről, akivel a napokban találkoztál. Lehet, hogy az álom éppen azt üzeni, hogy vedd észre, aki ott van melletted, de te eddig nem úgy tekintetté rá, ahogy az elvárható lenne. Ha úgy ébredtél az álomból, hogy „Uramisten, ez mi volt?”, akkor mindenképp érdemes más szemmel nézned az illetőt. Vonzó, vagy sem?

Szex a főnökkel

Ez a típusú fantázia jó eséllyel azt jelenti, hogy a formális körülmények miatt megjátszod magad a munkahelyeden és nem tudod magadat adni a felettesednek vagy akár a kollégáidnak. Ráadásul Ádám és Éva óta tudjuk, hogy a tiltott gyümölcs mindig édes. Így, ha a főnök még házas is, hatványozottabban ott lehet az a „nem szabad, de mégis vonz” érzés. Érdemes megvizsgálnod magadban, hogy mennyire vagy szabálykövető, vagy néha-néha megengeded magadnak, hogy tilosba járj…

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Szex valakivel, akit utálsz

Szakértők szerint ez az szexuális álom az, ami a legritkábban fordul elő. Egy ilyen álom azt jelenti, hogy nem valódi okok miatt tartod a haragot az álmodban megjelenő személlyel, hanem csak valaki gerjesztette köztetek a feszültséget, és ha ez nem lenne, akár még barátok, vagy szeretők is lehetnétek. A kérdés az, hogy ki fog előbb engedni?