Csillagok

Katy Perry és Orlando Bloom egy hamburgernek köszönhetik szerelmüket

Mi minden múlik azon, ha az ember éhes. Például egy kapcsolat. Katy Perry és Orlando Bloom néhány hete hatalmas eljegyzési bulit tartottak, pedig lehet, hogy az egészből semmi sem lett volna, ha Katy nem vágyik annyira egy jó kis hamburgerre.

Katy Perry most azzal tölti a napjait, hogy zsűritag az American Idol tehetségkutatóban. Nemrég az egyik adásban nosztalgikus hangulatba került, mert egy versenyző elmesélte, hogy az In-N-Out Burger nevű gyorsétteremben dolgozik. Kevesen gondolták volna, hogy az étterem Katyből ilyen érzéseket vált ki, de az adásban elmesélte, hogy megvan rá az oka.

Katy Perry 2018 októberében (Fotó: Shutterstock)

Katy Perry 2018 októberében (Fotó: Shutterstock)

„A szerelmemet egy In-N-Out Burgeren keresztül ismertem meg. Mindketten a Golden Globe díjátadón voltunk, de akkor még nem együtt. A gála alatt megkértem a testőrömet, hogy hozzon 10 burgert. Egyszercsak valaki odajött az asztalunkhoz, és lenyúlt egyet, én pedig szóltam, hogy hé, az az én kajám. Majd megláttam, hogy ki is tartozik ahhoz a kézhez, ami odanyúlt a burgerért” – mesélte a 34 éves énekesnő a műsorban.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Katy és Orlando a burgeres megismerkedés után elkezdtek beszélgetni, és ők maguk is meglepődtek azon, hogy mekkora az összhang. Innen már egyenes út vezetett az összeköltözéshez, és azóta is jókat nevetnek azon, hogy mi lett volna, ha Orlandonak ízlett volna a gála vacsora.

A színész egyébként Valentin-napon kérte meg Katy kezét, egy olyan gyűrűvel, amihez hasonló van Lady Gagának.

Lady Gaga amerikai énekesnő MTI/EPA/Nina Prommer

Lady Gaga amerikai énekesnő MTI/EPA/Nina Prommer

Az ékszer értéke a becslések szerint valahol 500 ezer és 2 millió dollár között van, ami 140 millió forintnak felel meg. Nem is csoda, hogy Katy erre nem tudott nemet mondani.