Konyha

Bor és csokoládékóstoló Egerben

Kettő a maga területén kiemelkedő gasztronómiai élménnyel szolgáló magyar hölgy mutatja meg, hogy milyen jól párosítható a hazai csokoládé, a hazai borokkal.

Az egri Tóth Pincészet úgy döntött, hogy a tavaszt egy remek kóstolóval indítja. Méghozzá nem csak a tőlük megszokott magas minőségű boraikkal, hanem az egyik legjobb hazai csokoládémanufaktúra, a Fabric Csokoládé desszertkölteményeivel. A kóstoló folyamán 8 csokoládét és 8 különböző bort kóstolhatnak a részvevők, melyek a lehető legkülönbözőbb módon kerülnek összhangba és egészítik ki egymás karakterét. A estén a borokhoz Tóth Katalin, a Tóth Ferenc Pincészet vezetője, míg a prémium csokoládékhoz Szeleczky Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze és alkotója segít közelebb kerülni szakértelmével.

Szeleczky Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze és alkotója

Szeleczky Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze és alkotója