Csillagok

Egy magyarral indul az idei Forma-1-es szezon

A hétvégén az Ausztrál Nagydíjjal megkezdődik az idei Forma-1-es szezon. Sebastian Vettel és Lewis Hamilton mellé azonban egy magyar is társul, a népszerű mentalisa, Danny Blue személyében. Bár ő nem a versenypályán lesz látható, hanem a Paddock Clubban fogja szórakoztatni a versenyzőket és a hírességeket.

Danny Blue-t az elmúlt két évben már szerződtették a Hungaroringre, de idén úgy döntöttek a szervezők, hogy a szezon számos versenyére magukkal viszik a magyar mentalistát. Így A bahrein-i futammal kezdve, Baku, Hockenheim, Silverstone, Monza és Abu Dhabi futamokon sem lesz hiány a gondolatolvasásból.

Danny Blue és Daniel Ricciardo a Paddock Clubban

Danny Blue és Daniel Ricciardo a Paddock Clubban

A tervek szerint minden harmadik futamon részt fog venni Danny Blue, aki szintén megkezdte a felkészülést a szezonra, csak kicsit másképp, mint Hamiltonék. Újabb és újabb kísérletekkel akarja majd szórakoztatni a sztárokat. A mentalista exkluzív műsorát nem a színpadra tervezte, hanem az emberek közé, azaz gondoskodni fog arról, hogy a gondolatolvasás élményét mindenki személyesen és közvetlen közelről élje át. Tavaly már Daniel Ricciardo is kiakadt a magyar képességein, de szórakoztatta már a Paddock Clubban Palvin Barbit is. A magyar modell nagyon jó barátságot ápol az ötszörös világbajnok, Lewis Hamiltonnal, így sűrűn feltűnik a nagydíjak helyszínén.

Danny Blue és Palvin Barbara jól szórakozik

Danny Blue és Palvin Barbara jól szórakozik

A Paddock Club egyébként a versenyek ötcsillagos lelátója közvetlenül a célegyenes előtt. A vendégek pezsgő és 5 fogásos ebéd mellett élvezhetik a versenyeket és ahol a nagydíj előtt a pilóták családias hangulatban mesélnek az élményeikről. Az idei Forma-1-es szezon már a 70. lesz, és mindenképp különlegesnek ígérkezik. A 21 futamos idény december 1-jén, Abu-Dhabiban zárul. Danny Blue-val pedig számos helyszínen, köztük a mogyoródi pályán is találkozhatnak majd a vendégek.