Konyha

Kezdődik az Országos Étterem Hét!

Az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket március 18. és 24. között!

Az Országos Étterem Hét elnevezésű gasztro akcióban résztvevő vendéglátóhelyek fele mindössze 3.900 Ft-ért, a másik fele pedig 4.900 Ft-ért kínál Prémium menüt, valamint 5.900 Ft-ért Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). Ha belegondolsz, hogy ennyiért sokszor egy középkategóriás helyen nem is biztos, hogy egy háromfogásos menüt megkapsz, akkor különösen kedvezményesnek tekinthető ez a hét az ajánlataival.
Fontos tudnod, hogy a Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyeket az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros, “DiningCity Csillaggal” láthatod jelölve. Száznál is több „TOP étterem” vesz részt a kezdeményezésben, melyek közül majdnem 90 fővárosi és több, mint 40 az ország különböző pontján található meg. Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, melyeket hazánk 50 legjobb éttermei közé soroltak több hazai gasztro szaklapban és kiadványban. Kiemelten fontos, hogy a résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon adhatsz le érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem. A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várnak. Az étlapok elérése igazán egyszerű, csak ki kell válassztanod a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintanod az “Étterem keresése” gombra. A legördülő étteremlistában minden étteremnél egy kattintással elérhető az adott 3 fogásos menüajánlat a “Menü” ikonra kattintva.

Fotó: iStock.com/ monkeybusinessimages

Fotó: iStock.com/ monkeybusinessimages