Stílus

Így keltsd életre a régi farmeredet!

A farmer sortod minimum egy számmal nagyobb legyen a méretednél, a farmernadrágod pedig kisebb.... Valahogy így gondolhatja az ukrán divattervező, Natasa Zinko.

Natasa Zinko ukrán divattervező munkáira ráakadni nem okoz túl nagy nehézséget. Kreációi ugyanis  a Vogue orosz kiadásában, az idei nyár trend színét, a hideg mentát felvillantó összeállításában is szerepelnek.
Zinkóról egyébként annyit sikerült kideríteni, hogy Londonban tanult, ott is él, izgalmas ötleteivel – nemcsak divatbemutatókon hordható utcai és sport ruháival egyre ismertebb szakembernek számít.

De visszatérve a Vogue-ban feltűnt elképzelésére – csak annyit kell mondanunk, hogy bizony meg lehet újítani a farmernadrág viseletét. Amikor már azt hisszük, hogy mindent tudunk a régi, a divatból soha ki nem kopó jeansről, akkor jön Zinko és megmutatja gyerekkorunk farsangi ötletét farmerra dolgozva.

Azaz, végy a méretednél egy számmal kisebb, mindenképpen slim fazonú farmert, arra pedig húzz rá egy, a méretednél egy számmal nagyobb vékony anyagú farmersortot. A méretek közötti különbség azért is fontos, hogy mégse hassunk Michelin babának, és be is tudjuk gombolni a sortot. Bár technikai próbát nem tettünk, de gyanítható, hogy az alsó farmert nem kell begombolni – még az sem jelenthet túl nagy gondot, ha nem húzod fel a cipzárt, a sort úgyis megakadályozza, hogy lecsússzon. És íme: új nadrágod született két régi meguntból! Persze, ha úgy gondolod, hogy inkább megvásárolod, mint kísérletezel – ezen a linken eléred Natasa (olcsónak azért nem nevezhető) egész különleges farmerjét.