Csillagok

Jön a Szex és New York folytatása

Szex és New York rajongók, figyelem! Ez aztán a nagy hír! Candace Bushnell új könyvére lecsapott a Paramount Television, és jön az 50 feletti New York-i nők kalandozásai a pasik világában.

Augusztus 6-án jelenik meg Candace Bushnell új könyve, Is There Still Sex in the City? címmel, amire már a kiadás előtt lecsapott a Paramount Television, így jó eséllyel sorozat lesz belőle. A középpontba ezúttal az öten feletti hölgyek randizásai, szexuális kalandjai állnak.

Samantha, Miranda Carrie és Charlotte fotó: iStock.com/EverettCollection

Samantha, Miranda Carrie és Charlotte
fotó: iStock.com/EverettCollection

Üröm az örömben, hogy nem valószínű, hogy a régi gárda összeáll. Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha sztorija nem csak a kétezres évek elejét határozta meg, hanem a mai napig egy, vagy inkább több generáció kultikus sorozatának számít. A szabad szájú nőiességből és a szinglilét előnyeit, hátrányait felvonultató sorozatból két, egészestét mozi film is készült, ahol a szereplők már 50-hez közeledtek, vagy át is lépték azt.

Persze a baráti kötelék, ami a sorozatban és a filmekben megvolt, a valóságban kicsit máshogy néz ki. Tavaly például Kim Cattrall öccsét holtan találták, de a színésznő nagyon nem kért egykori kolléganője, Sarah Jessica Parker együttérzéséből. Parker korábban nyilvánosan fejezte ki az együttérzését a családi tragédia miatt, Cattrall azonban úgy vélte, csak azért írt neki, hogy megfeleljen a róla kialakított képnek, miszerint ő egy kedves, szeretni való nő.

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a film második részének forgatásán, azóta dúl a harc  fotó:fotó: iStock.com/JimHelmes

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a film második részének forgatásán, azóta dúl a harc
fotó: iStock.com/JimHelmes

Az ellentét a két színésznő között valószínűleg abból adódik, hogy Cattrallt idegesítette, hogy Parker többet keres, így állandóan fizetésemelést akart kiharcolni. Ezzel viszont a többi kolléganőjével utáltatta meg magát. Állítólag, a film harmadik rész is a viták miatt nem készült el. Így, izgatottan várjuk, hogy hogyan és kikkel valósul meg az új sorozat.