Csillagok

Csodaszép kamasz lett Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Az egykori hisztis kislányból úgy tűnik egy nevelhető kamasz vált. Suri Cruise már 13 éves, stílusosan öltözködik, és szót fogad az anyjának, Katie Holmes-nak. Az apja meg jobb is, hogy nincs velük. Legalábbis a rajongók szerint.

2012 óta egyedül neveli lányát Katie Holmes. A színésznő annak idején szó szerint elmenekült a volt férjétől, Tom Criuse-tól, és nem kis csatájába telt, hogy elnyerje a lánya felügyeleti jogát. Surinak nem volt könnyű gyerekkora, mert nem elég, hogy a leghíresebb sztárcsemete volt, apja szcientológiai nevelési módszerei is megkeserítették az életét. Legalábbis az anyja szerint. Az első évben Surit rengeteget lehetett látni, ahogyan egy bevásárlóközpontban vagy egy repülőtéren hisztizik.

katieholmes.tomcruise

Egyébként, amíg együtt volt a két színész Tom volt az, aki ragaszkodott hozzá, hogy a kislány minden egyes hivatalos megjelenésükön velük legyen. Katie szerint viszont egy gyerek helye az iskolában és a játszótéren van, nem a vörös szőnyegen. Azt hiszem könnyű eldönteni, hogy kinek lehetett igaza, és úgy tűnik, beért Holmes áldozatos munkája.

fotó: instagram.com/suricruise.official/

fotó: instagram.com/suricruise.official/

A 13 éves Suri nem jár bulizni, pedig sok kortársára ez már jellemző. Nem visel kihívó ruhákat, ami 13 évesen már ez megszokott a tinédzsereknél. Ellenben szívesen balettozik és fazekas szakkörre jár az iskola után. Az Instagramon megjelent fotóitól pedig sorra elájulnak a követői. Többen azt hiszik egy-egy képről, hogy Katie van rajta, csak fiatalon.

instagram.com/suricruise.official/

instagram.com/suricruise.official/

De, amikor mind a ketten szerepelnek egy fotón, akkor a legmegdöbbentőbb a hasonlóság. A rajongók egyetértenek abban, hogy Suri csodaszép, és jót tett neki, hogy az anyja nevelési módszerei érvényesültek.