Kultúra

A magyar zenei élet krémjével robban be a nyár Egerbe

Nem egy átlagos fesztivál a Feszt!Eger. A festői szépségű Bolyki-völgyben idén május 30. és június 1. között lépnek fel a magyar zenei élet legjobbjai. A rendszeres fesztiválozók mellett, családok, kicsik és nagyok is élvezhetik a programokat.

A Bolyki-völgyben páratlan környezetben, bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában zajló rendezvény idén is három napon keresztül várja a fesztiválozókat. A Feszt!Eger idei fellépői között lesz a Halott Pénz, az Anna and The Barbies, a Quimby, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Follow The Flow, a Bagossy Brothers Company, a JETLAG, ByeAlex és a Slepp, a Leander Kills, és a Belga is. Sőt hazánk legnépszerűbb női rockegyüttese, a Dorothy is a húrok közé csap a festői környezetű Bolyki-völgyben.

Feszt!Eger pillanatok 2017-ből  Fotó:musicbackstagemedia.hu

Feszt!Eger pillanatok 2017-ből
Fotó: musicbackstagemedia.hu

A fesztivál kísérő rendezvénye lesz az ÉTER Plusz, mely mára már Magyarország legmeghatározóbb könnyűzenei és legnagyobb szabadtéri tehetségkutatójává nőtte ki magát. A fesztiválon a feltörekvő együttesek profi körülmények között állhatnak színpadra, a győztesek pedig a pénzjutalom mellett ingyenes videoklipet, hangszervásárlási utalványt és több fellépési lehetőséget is kaphatnak.

Mindenki élvezi a jó zenét Fotó:musicbackstagemedia.hu

Mindenki élvezi a jó zenét
Fotó: musicbackstagemedia.hu

Az esemény népszerűségét az elmúlt években már sikeresen tesztelte a közönség. A különleges öltözetű fiatalok mellett családos apukák, anyukák is feltűntek, sőt, mindenki jól szórakozott, és megtalálta a kedvére való stílust. A zenei programok mellett a környék nevezetességeit is érdemes felfedezni – a Feszt!Eger ideje alatt a koncertek mellett is számos program várja a látogatókat.