Csillagok

Így történt Meghan és Harry első randija

Harry és Meghan találkozásának történetét a 2017-es eljegyzésük óta próbálják kitalálni a rajongók. Nem sok sikerrel. Most viszont szinte minden részlet napvilágot látott.

Nem mindennapi módon, de kiderült, hogy Harry herceget és az akkor még színésznő Meghant egy bizonyos Violet von Westenholz hozta össze egy vakrandi keretében. Westenholz a Ralph Lauren sajtósa volt, s ő adta meg Harry-nek Meghan telefonszámát. Az a bizonyos vakrandi a londoni Soho House-ban történt, mindezt Katie Nicholl újságíró-riporter írta most meg egy könyvben, ami április 9-én jelent meg Amerikában.

Fotó: iStock.com/ThomasDeco

Fotó: iStock.com/ThomasDeco

A Marie Claire idézett is a friss műből: „Harry-t egy meleg, július eleji estén mutatták be az elbűvölő színésznőnek, Meghan Markle-nek. Violet, aki a Ralph Lauren divatháznál dolgozik, azon a nyáron sok időt töltött Meghannel, s a Brilliáns elmék hirdetéseihez öltöztette, valamint elkísérte egy alkalommal Wimbledonba is, hogy megnézzék barátnőjét, Serena Williamst játszani.” – írja Katie Nicholl a Harry and Meghan: Life, Loss, and Love című könyvében.

Harry első pillanattól fogva fülig szerelmes Fotó: iStock.com/BartLenoir

Harry első pillanattól fogva fülig szerelmes
Fotó: iStock.com/BartLenoir

A könyv nem felejti el megemlíteni, hogy Meghan három évvel idősebb Harry-nél. Megismerkedésükkor már elvált volt és színésznőként híresnek számított. Harryt az első találkozáskor elkápráztatta a kaliforniai színésznő. Az a bizonyos első randi egy eldugott asztalnál, egy üveg jégbe hűtött rozé társaságában zajlott. Harry később azt mondta erről a találkozásról, hogy „minden csillag együtt állt és minden tökéletes volt”.