Csillagok

Angelina Jolie újra Brad Pittre hajt

Érik az újabb hollywoodi meglepetés! Legalábbis az a hír járja, hogy Angelina Jolie meggondolta magát, és vissza akarja szerezni gyermekei apját, Brad Pittet.

A brit The Sun című lap úgy tudja, hogy a válást kezdeményező Angelina meggondolta magát, és már bánja, hogy két és fél évvel ezelőtt kidobta urát. Mint minden ilyen sztoriban ebben is van egy informátor, aki a neves bulvár lapnak elmondta, hogy Angelina egyértelműen közölte Braddel, hogy szeretné visszakapni őt, és ott folytatni a házasságot, ahol hirtelen abbamaradt. Az ismerős szerint Jolie nyilvánvalóan nem tud továbblépni, és szeretné, ha újra egy család lennének Braddel.

Fotó: EPA/ANDREW GOMBERT

Fotó: EPA/ANDREW GOMBERT

Így még az is elfordulhat, hogy a válást is azért húzta ennyire, mert időt akart nyerni. Vagy tényleg most jutott eszébe, hogy a hat gyerekének – saját és örökbe is fogadtak – az a legjobb, ha normális családban nőnek fel. A sztárpár egyébként tíz év együttélés után, 2015-ben franciaországi birtokukon házasodtak össze. Egy ideig szépen ment minden, de egy év múlva furcsa történet kezdett keringeni róluk. Egy családi repülőút után Jolie szabályosan elkergette a férjét, mi több, feljelentette, azzal vádolva, hogy fizikailag bántalmazta fogadott fiukat a magánrepülőn. Pittet még az FBI is kihallgatta a gyerekbántalmazás miatt, s bár eljárás nem indult ellene, az álompár kapcsolata helyrehozhatatlannak látszott.

Mumbai, 2016. szeptember 20. 2006. movember 12-én az indiai Mumbaiban készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről, az ENSZ menekültügyi főbiztosának jószolgálati követéről és élettársáról, későbbi férjéről, Brad Pitt amerikai színészről és gyermekeikről, Zaharáról (b) és Maddoxról (j). A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/AP)

Mumbai, 2016. szeptember 20.
2006. movember 12-én az indiai Mumbaiban készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről, az ENSZ menekültügyi főbiztosának jószolgálati követéről és élettársáról, későbbi férjéről, Brad Pitt amerikai színészről és gyermekeikről, Zaharáról (b) és Maddoxról (j). A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/AP)

A meg nem nevezett forrás szerint egyébként nem biztos, hogy Pitt is vissza akarja csinálni az egészet. Bár imádta a feleségét, éppen ezért nagyon is szenvedett, amikor Angelina a vége mellett döntött. A történet legnagyobb csavarja, hogy néhány hónapja még arról szóltak a pletykák, hogy a színész már össze is jött egykori szerelmével Jennifer Anistonnal, sőt még házasságot is rebesgettek, amire aztán nem érkezett több bizonyíték. Lehet, hogy Jolie pont erre lett féltékeny, és így jött neki, hogy mégsem akarja elveszíteni ezt a férfit az életéből.