Te + Én

Ezekkel a pasikkal soha ne randizz!

Nehéz az első randin észrevenni, ha rossz pasival találkoztál. Pedig már ekkor vannak jelei, és ha jól figyelsz, sok bosszúságot megspórolhatsz a későbbiekben.

Vannak, akik szerint az első kizáró ok a késés. Ha a férfi elkésik az első találkozóról, még megbocsátható – függ attól is, hogy mennyit késik –, de ha nem ad rá magyarázatot, és előre nem is szól, hogy késni fog, az már legyen egy intő jel. Ha mindezt azzal fokozza, hogy a randi végén kiderül, hogy nincs nála a pénztárcája, akkor fizess, és távozz! Sok a véletlen, és ennyi nincs. Sokkal inkább a pasi megbízhatatlan és még lúzer is.

Fotó: iStock.com/ DragonImages

Fotó: iStock.com/ DragonImages

De kerüld a későbbiekben azokat is, akik folyamatos megerősítésre vágynak. Aki nem tudja kitalálni, hogy melyik étterembe menjetek, tőled várja a végső igent, és folyamatosan több lehetőséget tár eléd. Gyakran ez önbizalomhiányra utal, és ha csak nem akarsz a párkapcsolatodban pszichológus lenne, akkor nézz új pasi után. Aztán van, hogy minden jól sikerül. Szuper randi, kedves, romantikus, aztán eltűnik. Szó nélkül, napokra. Mikor visszatér, mindig van jó kifogás. Sok meló, elromlott telefon, beteg rokon, hirtelen külföldi út, stb. Elhiheted, egyszer… többet ne!

Fotó: iStock.com/Massonstock

Fotó: iStock.com/Massonstock

Ha elkezdtek beszélgetni van pár téma, amit gyorsan illik tisztázni, mert sok minden kiderül. Ha azt hangoztatja, hogy a nő helye a konyhába, akkor maradi. Ha kijelenti, hogy ő nem nősül, akkor fél az elköteleződéstől. És, ha mindent megkritizál, és semmi nem jó neki, akkor örök elégedetlen, és a negativitás gyorsan mérgez mindent. Figyeld meg, hogy beszél a családjáról, a munkájáról, a barátairól. Ha nem szimpatikus neked a hozzáállása, később sem fog azzá válni.