Csillagok

Madame X-ként tér vissza Madonna

60 évesen sem ismer tabukat Madonna. A többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas énekesnő tucatnyi személyiségét mutatja be a készülő, új albumán.

2007-ben a Guinness minden idők legsikeresebb énekesnőjének választották Madonnát, aki bár idén már 61 éves lesz, erejéből és kisugárzásából mit sem vesztett. Célja most is a megbotránkoztatás. 2018 januárjában az Instagramon jelentette be, hogy elkezdett dolgozni 14. stúdióalbumán, amelyről később elmondta, hogy fado stílusú lesz, és várhatóan 2019-ben jelenik meg, most pedig már azt is elárulta, hogy a stúdióalbum címe Madame X lesz.

Madonna minden pillanatban igazi díva Fotó: iStock.com/yakub88

Madonna minden pillanatban igazi díva Fotó: iStock.com/yakub88

Madonna utoljára 2015-ben adott ki stúdióalbumot, Rebel Heart címmel. Sokan azóta le is mondtak az énekesnő visszatéréséről, ugyanis két évvel ezelőtt látszólag visszavonult a zenéléstől. Portugáliába költözött és örökbe fogadott fia, David Banda focistakarrierjét egyengette. Eddig!

A lemezt bejelentő ízelítő klipben számtalan énjét villantotta meg a legendás énekesnő. Feltűnt diákként, anyaként, tanárként, dominaként és szajhaként is, csakúgy mint közel 40 éves pályafutása alatt. A domina szerep egyébként is Madonna egyik kedvenc személyisége, négy éve egy egész koncert-turnét épített erre a karakterre. Madame X viszont egy titkos ügynök, aki körülutazza a világot, folyton változtatja a kilétét…Pont, mint Madonna Louise Veronica Ciccone, vagyis Madonna.