Csillagok

Meglepetéssel készül a királynő Meghan és Harry babájának

Bármelyik pillanatban megszülethet Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke. Az egész palota nagyon várja már a kicsi érkezését, és Erzsébet királynő egy különleges ajándékkal is készül a nagy napra.

Nem tudjuk, hogy hol fog szüetni, és azt sem, hogy mikor, sőt, lehet nem is tudjuk meg azonnal, de azért nem maradunk újabb hírek nélkül Meghan és Harry gyermekéről. A pár már a saját otthonukba költözött, így ők is készen állnak a kicsi fogadására, de a királyi család is lázasan készül. A Daily Mail információ szerint Erzsébet királynő például egy különleges ajándékkal szeretné meglepni a dédunokáját.

II. Erzsébet Londonban, 2017. október 24-én. Fotó:

II. Erzsébet Londonban, 2017. október 24-én. Fotó:

Grant Mobley gyémántszakértő szerint a királynő egy virágos brosst ad majd a kicsinek, amiben 11 csodás körte alakú gyémánt kapott helyett, a drágaköveket pedig aranyba foglalták. A gyémántok Botswanára is utalnak, ugyanis Harry és Meghan ebbe az országba utazott először a kapcsolatuk elején, ráadásul Meghan eljegyzési gyűrűjében található gyémánt is innen származik.

Az esküvői fülbevalókat a lányának szeretné adni Meghan Fotó: iStock.com/Blueskynet

Az esküvői fülbevalókat a lányának szeretné adni Meghan
Fotó: iStock.com/Blueskynet

Az ékszer persze egy kislányhoz illik, és Erzsébet királynő – velünk ellentétben – nyilván tudja is a baba nemét. Akit a rajongók legszívesebben Dianának neveznének, persze nem ők döntenek… Ám, ha valóban kislány lesz, akkor máris két ékszert kap a kicsi, mert Meghan azt a fülbevalóját is neki szánja, amelyiket az esküvőn viselt.