Te + Én

Ezek a csillagjegyek most megtalálhatják a Nagy Őt

Új hónap, új lehetőségek, új szerelmek. Az idei május biztos, hogy mindenkinek tartogat érdekességeket, de néhány csillagjegy számára hatalmas változást hozhat. Figyelem, érkezik a nagy Ő!

Adakozó a Bikák

Ennek a jegynek a szülöttjei menthetetlenül romantikusak, és alig várják, hogy újra és újra szerelembe essenek. Ez sűrűn meg is történik, de aki eddig nem találta meg az igazit, most nagyon figyeljen. Bárhol felbukkanhat, munkahelyen, étteremben, vagy akár a sarki boltban. Nem biztos, hogy idegen lesz, talán régi ismerős, aki most új színben fog feltűnni. Arra figyeljen minden Bika, hogy ne csak kapjon, hanem adjon is. Legyen most kölcsönös minden, és akkor biztos, hogy célba ér.

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Szenvedélyes Skorpiók

Elsőre minden olyan szép és egyszerű. Aztán az első bukkanó, és már szaladnak is el. Pedig a nehézségek azért vannak, hogy leküzdjük őket. Ne hátrálj meg! Legyél képes a kompromisszumokra, de főleg mutasd meg, hogy mennyire szenvedélyes tudsz lenni. Ha van egy nem működő kapcsolatod, most lépj ki belőle, mert új szerelem várj, ami a tökéletest ígéri.

Önzetlen Rákok

Kérlek, hidd el magadról, hogy szerethető vagy! Igen, te! Rád is vár valaki, sőt, te is pont őt várod. Csak felejtsd el a kishitűségedet. Nézz szét, és nyugodtan nézz magasabbra, ne elégedj meg azzal, ami szerinted neked juthat. Sokkal több és jobb is létezik. A Rákok önzetlenek és családcentrikusak, itt az ideje, hogy mind a két tulajdonságodat kihasználd és megéld. A benned rejlő értékeket hamarosan valaki észre fogja venni.

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Szerencsés Halak

A Halak jegy szülöttei jól viselik a kudarcot és a csalódást is, bár időre van szükségük, hogy mindezt feldolgozzák, de olyanok, mint a főnix madár: a hamvakból újjászületnek. Ha most vagy túl egy szakításon, még sírj, „gyászolj”. Ne akarj rögtön jól lenni, vállald a könnyeid. De vedd észre, amikor visszatért az erőd, amikor újra nyitva előtted minden ajtó. Új és sokkal jobb dolgokat tartogat, mint amiben eddig voltál. Most jött el az igazi ideje, ha pozitívan állsz hozzá.