×

Te + Én

Csillagjegyek, akik jól elvannak szingliként

Vannak olyan csillagjegyek, akik jól elvannak egyedül. Sőt, talán maguknak sem merik bevallani, de néha még jobban is érzik magukat szingliként, mint társsal.

Vízöntő

Az egyik legfüggetlenebb jegy. Akár már különcnek is érezheted magad, és talán kicsit kilógsz a sorból, de fontos számodra, hogy sokat lehess egyedül, és mindenáron őrizni akarod a függetlenségedet és a szabadságodat. Ez egy darabig jó, és nem csak bebeszéled magadnak, hanem élvezed is. De előfordulhat, hogy már akkor kapsz észbe, amikor késő lesz. Talán most azt mondod, nem kell neked senki, és főleg nem akarsz gyereket, egy kiskaput mindig érdemes nyitva hagyni.

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Szűz

A szüzekről sokan úgy vélik, hogy „tipikus” nők és háziasszonyok, vagyis kifejezetten feleségnek valóak, de ez egyáltalán nem igaz. Egyszerűen jól alkalmazkodnak, szeretnek szeretni, és szeretik, ha viszontszeretik őket. Ám sokszor annyira feszélyezettek és távolságtartóak, hogy esélyük sincsen eljutni a komolyabb párkapcsolatig, nemhogy a szerelemig. Vagyis ők saját magukat hozzák olyan helyzetbe, hogy egyedül legyenek, és bár először nem élvezik, később mégis rájönnek, hogy egyedül is tudnak teljesek lenni.

Skorpió

Nagyon bonyolult személyiségek, de koránt sem igaz az, hogy minden Skorpió rosszindulatú. Megértésük nagyon sok energiát igényel, mivel lobbanékonyak, ezért is nehéz velük együtt élni. Amilyen hirtelen szerelembe esnek, olyan gyorsan ki is szeretnek valakiből, és kezdetét veszi az eltávolodás folyamata. Amit odáig tudnak csűrni-csavarni, hogy egy idő után már bármi jobb lehet attól, minthogy valaki a nyakukba lihegjen. Inkább nem bíznak meg senkiben, csak saját magukban.

Fotó: iStock.com/ClaudioVentrella

Fotó: iStock.com/ClaudioVentrella

Bak

Ők sem arról híresek, hogy túl sűrűn esnének szerelembe. Bár mindig keresik az ideális partnert, valahogy ritkán találnak rá. És, ha nagyon magukba néznek, akkor arra is rájönnek, hogy ez bizony csak időhúzás. Jól érzik magukat egyedül, szeretik, hogy ha letesznek az asztalra egy könyvet, az ott is marad. Nehéz kielégíteni az igényeiket, mivel nagyon magasak az elvárásaik, amit talán jogos is, csak nem túl kifizetődő a mai világban. Szerelem terén meg pláne nem.